Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!
Pabodo kepti kiaušinienę? 

Norite kažko naujo? Išbandykite šį receptą! 

Šis japoniškas omletas yra labai lengvai paruošiamas, o jo skonis jus tikrai maloniai nustebins. 

 Jums reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 1/8 arbatinio šaukštelio druskos
  • 10 g cukraus (1 valg. š.)
  • nesūdyto sviesto

Kaip gaminti?

Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Juos supilkite į atskirus dubenėlius. 


Į dubenį su tryniais įberkite druskos. 

Kruopščiai išplakite šluotele. 

Į dubenį su kiaušinių baltymais suberkite cukrų. 

Plakite plaktuvu. 


Į dubenį su kiaušinių baltymais supilkite trynius. 

Kruopščiai išmaišykite. 

Keptuvėje ištirpinkite sviestą. 

Reklama

Supilkite kiaušinių mišinį. 

Uždenkite keptuvę dangčiu. 

Kepkite ant silpnos ugnies 3-5 minutes. 

Omletą sulenkite per pusę ir apverskite. 

Uždenkite keptuvę dangčiu. 

Kepkite dar dvi minutes. 

Štai ir viskas – galite patiekti. Skanaus! 

Karališkieji kotletai: daug kartų skanesni nei paprasti


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Karališkieji kotletai skiriasi nuo paprastų. Jų gaminimui reikės kiek daugiau laiko, bet patikėkite, jie to verti! Išbandykite šį receptą. 

Ingredientai:

  • morkos – 1 vnt.;
  • bulvės – 1 vnt.;
  • ryžiai – 100 g;
  • svogūnas – 1 vnt.;
  • malta jautiena – 400 g;
  • kiaušinis – 1 vnt.;
  • česnakai – 2 skiltelės;
  • malti pipirai, druska – pagal skonį.

Tešlai:

  • kiaušiniai – 2 vnt.;
  • grietinė – 2 valgomieji šaukštai;
  • druska – 0,5 arbatinio šaukštelio;
  • pienas – 100 ml;
  • miltai – 120 g.
Reklama
Gaminimas:
Morkas ir bulves sutarkuokite. Ryžius nuplaukite vandenyje. 

Į faršą sudėkite morkas, bulves, ryžius, įmuškite kiaušinį, per spaudą išspauskite česnaką, sudėkite susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir kitų prieskonių. 

Net galite įdėti kmynų. Gerai viską išmaišykite ir formuokite kotletus. 

Kotletus pirmiausia pamerkite į miltus, paskui į padarytą tešlą ir apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps. 

Reklama
Kad gautumėte tešlą, sumaišykite pieną, kiaušinius, druską ir miltus. 

Tada kotletus sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių ir patiekite su jums patinkančiu garnyru. Skanaus! 

Nepaprastai skanios vištienos krūtinėlės receptas! Tai skanus ir sultingas patiekalas, kurį pamėgs visa jūsų šeima!


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Puikus receptas greitiems ir fantastiškai skaniems pietums su vištiena ir grietinėlės padažu iš „YouTube“ kanalo. 

Visa jūsų šeima tikrai labai nudžiugs! 

Jums reikės:

  • Vištienos krūtinėlės – 450 g
  • Druskos – pagal skonį
  • Juodųjų pipirų – pagal skonį
  • Saldžios paprikos miltelių – 1/3 šaukštelio
  • Svogūnų – 1-2 galvučių
  • Pomidorų – 2-3 vienetų
Padažui:
  • Kiaušinių – 3 vnt.
  • Sūrio – 100 g
  • Druskos – 1/3 šaukštelio
  • Grietinės – 3 šaukštų

Gaminimo eiga:

Nuplaukite, nusausinkite ir smulkiai supjaustykite vištieną. 

Reklama

Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite ant nedidelio kiekio aliejaus, kol jis įgaus rudai auksinę spalvą. 

Į dubenį sudėkite vištienos gabaliukus, keptą svogūną, druską ir visus prieskonius. 

Taip pat sudėkite smulkiai supjaustytus krapus. 

Gerai išmaišykite. 

Reklama

Paruoškite dubenį, ištepdami aliejumi ir sudėdami į jį mėsą. 

Padažui dubenyje sumaišykite visus ingredientus – su stambia tarka sutarkuokite sūrį ir įmaišykite į mišinį. 

Reklama

Visą gautą padažą uždėkite ant mėsos. 

Pomidorą supjaustykite žiedeliais. 

Uždėkite ant visų ingredientų ir kepkite.

Kepkite 25-30 minučių iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. 

Linkime gero skonio! 

Vištiena tiesiog tirps burnoje: supilkite grietinėlę ant vištienos ir pašaukite į orkaitę 20 minučių


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Tai geriausias vištienos gaminimo būdas! 

Standartiškai kepama vištiena dažnai būna šiek tiek sausa, tačiau šią problemą galima išspręsti paprastai. Užpilkite šiek tiek grietinėlės ir pašaukite į orkaitę 20 minučių: po vištiena taip pat galima sudėti garnyrą ir sausa mėsa tiesiog tirps burnoje. 

Sudedamosios dalys: 3 vištienos krūtinėlės gabalėliai, druska, juodieji pipirai, paprika, 1 svogūnas, augalinis aliejus, 4 bulvės, 200 ml riebios grietinėlės, 2 kiaušiniai, kario prieskoniai ir provanco prieskoninės žolelės, šiek tiek kietojo sūrio bei 1 pomidoras. 

Susmulkinkite svogūną plonais žiedeliais, tada supjaustykite bulves plonais griežinėliais  ir sudėkite į keptuvę. Po to ant jų sudėkite vištienos gabalėlius. Pasūdykite ir pagardinkite pipirais. 


Reklama
Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę su kiaušiniu ir prieskoniais. Šiuo mišiniu užpilkite vištieną su bulvėmis. 


Reklama
Uždenkite keptuvę folija ir 20 minučių pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, nuimkite foliją, ant vištienos uždėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite sūriu ir vėl pašaukite į orkaitę. 

Receptas vaizdo įraše, straipsnio pradžioje. 

Šio patiekalo garnyras taip pat yra labai skanus, nes bulvės labai daug įgeria mėsos sulčių. 

Skanaus! 

Puiki skanių pietų idėja: vištienos krūtinėlė bulvių apvalkale, įdaryta sūriu!


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Išbandykite šią skanią vištienos krūtinėlę pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą. Šis patiekalas tikrai skanus ir paįvairins jūsų mitybą! 


Jums reikės:

  • 600 g vištienos krūtinėlės
  • 100 g brie sūrio
  • 2 bulvių
  • 4 kiaušinių
  • Druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • 200 g paprastų miltų
  • 30 ml augalinio aliejaus
Reklama
Gaminimo eiga:

Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. 

Įmuškite vieną kiaušinį. 

Pagardinkite mišinį druska ir pipirais, ir išmaišykite. 

Šį bulvių mišinį sudėkite ant lentelės, suformuodami kelis paplotėlius. 

Reklama

Į dubenį įmuškite likusius tris kiaušinius, pagardinkite druska ir suplakite šakute. 

Miltus persijokite į antrą dubenį. 

Vištienos krūtinėlę įpjaukite ir atverskite, padarydami išklotinę. 

Sūrį supjaustykite plonais gabalėliais. 

Uždėkite jį ant mėsos ir uždenkite kita vištienos dalimi. 


Reklama

Tada įdarytus vištienos kepsnelius uždenkite maistine plėvele. 

Išmuškite mėsos plaktuku. 


Reklama
Tada mėsą apvoliokite miltuose, po to kiaušinių masėje. 

Dėkite paruoštus vištienos kepsnelius ant bulvinio blyno ir uždenkite antru bulvių sluoksniu. 

Taip paruoštus gabalėlius dėkite tiesiai į įkaitintą keptuvę su aliejumi. 

Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. 


Reklama
Patiekite su mėgstamu garnyru arba salotomis. 

Linkime gero skonio! 

Papildomas receptas

Išbandykite pridėtame vaizdo įraše antrąjį pateiktą receptą, jei norite švelnios ir traškios vištienos krūtinėlės. 

Šeima bus sužavėta! 

Reklama

Jums reikės:
  • 300 g skrudintos duonos
  • 3 kiaušinių
  • raudonosios paprikos
  • 600 g vištienos krūtinėlės
  • druskos, maltų juodųjų pipirų, česnakų miltelių pagal skonį
  • smulkintų krapų
  • 50 ml citrinos sulčių
  • 50 ml augalinio aliejaus

Gaminimo eiga:

Susmulkinkite skrebučius ir paskrudinkite trupinius sausoje keptuvėje. 

Dubenyje įmuškite kiaušinius, suberkite raudonąją papriką ir išplakite. 

Vištienos krūtinėlę pagardinkite druska ir pipirais, pabarstykite džiovintu česnaku ir sumaišykite su smulkintais krapais, citrinos sultimis ir aliejumi. 

Apvoliokite išplaktame kiaušinyje, skrudintos duonos džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. 


Reklama
Padėkite ant popierinių rankšluosčių ir patiekite. 

Mėgaukitės! 


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Neįtikėtina, bet ši pica tikrai paruošiama per 10 minučių! Ji gaunasi labai skani ir puri. 

Puiki idėja pusryčiams ar greitai vakarienei pagal šį „YouTube“ kanalo receptą. 

Išbandykite ir rezultatas jus tikrai nustebins! 

Jums reikės:
  • Kiaušinio – 1 vnt.
  • Sijotų miltų – 6 šaukštų
  • Grietinės – 6 šaukštų
  • Druskos – žiupsnelio
Bet kokių ingredientų, kuriuos galite uždėti ant picos viršaus:
Pavyzdžiui:
  • Salamio – 50-60 g
  • Sūrio – 70-80 g
  • Pomidoro – 0,5 vnt
  • Kečupo – 1,5 šaukšto
Neprivaloma:
  • Alyvuogių
  • Grybų
  • Dešros
Reklama
Gaminimo eiga:
Sumaišykite kiaušinį, grietinę ir druską. 

Maišykite iki vientisos masės. 

Įberkite 6 šaukštus sijotų miltų. 

Išmaišykite tešlą, kad joje neliktų gumulėlių. 

Reklama
Ant įkaitintos keptuvės užpilkite šiek tiek aliejaus ir supilkite į ją tešlą. 

Išlyginkite, kad tešla būtų tolygiai pasiskirsčiusi ant keptuvės. 

Reklama
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies dar apie 2 minutes. 

Kai iškeps iš vienos pusės, apverskite. 

Tada picą aptepkite kečupu ir uždėkite įvairaus įdaro. 

Kepkite dar keletą minučių po uždengtu dangčiu, kol sūris ištirps. 
Galite patiekti ant stalo! 

Linkime gero skonio! 

Dar niekada nevalgėte taip skaniai paruoštų bulvių. Puikus tarkuotų bulvių ir kumpio receptas!


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Skanus patiekalas iš tarkuotų bulvių, kumpio ir kiaušinių. Ideali greita vakarienė pagal „YouTube“ kanalo vaizdo įrašą. 

Jums reikės:

  • 4 bulvių
  • 4 kiaušinių
  • Svogūnų laiškų
  • 120 g kumpio
  • Druskos ir pipirų
  • 2 šaukštų miltų
  • Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:

Reklama

Bulves nulupkite ir smulkiai sutarkuokite – pavyzdžiui, galite naudoti bulvių skutiklį. 

Tada taip paruoštas bulves sudėkite į šaltą vandenį. 
Leiskite šiek tiek pamirkti, kad iš bulvių pasišalintų krakmolas. 

Tuo tarpu supjaustykite kumpį ir svogūnų laiškus. 

Reklama

Kiaušinių baltymus ir trynius atskirkite. 
Trynius sudėkite į dubenį, kurį prieš tai patepkite aliejumi. 


Reklama

Tada nusausinkite bulves. 
Į bulvių masę sudėkite baltymus (nebūtina sudėti visus 4, dėkite jų tiek, kad masė būtų tinkamos konsistencijos). 

Taip pat suberkite kumpį, svogūnų laiškus, miltus, druską, pipirus ir išmaišykite. 


Reklama
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. 

Bulvių mišinį sudėkite taip, kad viduryje būtų suformuota skylė. 


Reklama
Leiskite šiek tiek apkepti ir į vidurį įmuškite kiaušinio trynį. 

Kepkite iš vienos pusės, apverskite ir leiskite apkepti iš kitos pusės. 


Reklama
Jei norite skystesnio trynio, pirmiausia iškepkite bulvių masę ir tik tada į vidurį įdėkite trynį, tada apversti nereikia. 


Reklama

Linkime gero skonio! 
Vaizdo medžiaga straipsnio pradžioje. 

Neįprasti, bet labai skanūs čeburekai su kopūstais ir malta mėsa


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Ar kada nors bandėte kepti čeburekus be įprastos tešlos? Pasirodo, viskas yra įmanoma: jei šaldytuve turite kopūstą ir maltos mėsos, paruošti čeburekus galėsite be jokio vargo. 

Jums reikės:
  • 1 kopūsto
  • 500 g maltos mėsos
  • 1 morkos
  • 1 svogūno
  • 1 šaukštelio druskos
  • Maltų juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (pagal skonį)
  • Tešlai: 4 kiaušinių, 2 valg. š. miltų, druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį).
Kaip gaminti?

Nupjaukite kopūsto kotelį. 10 minučių kopūstą apvirkite ir išskaidykite atskirais lapais. 
Reklama
Smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite svogūną, apkepkite augaliniame aliejuje. 

Suberkite tarkuotas morkas, pakepinkite. 

Apkeptas daržoves įmaišykite į maltą mėsą, įberkite druskos ir kitų prieskonių. 


Reklama
Ant pusės kopūsto lapo uždėkite porą šaukštų faršo, paskleiskite labai plonu sluoksniu. Uždenkite antrąja lapo puse. 


Reklama
Sumaišykite kiaušinius, miltus, druską ir pipirus. 

Paruoštą „čebureką“ panardinkite tešloje ir dėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. 


Reklama
Gerai apkepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies. 

Skanaus! 

Visą gaminimo procesą galite pamatyti šiame vaizdo įraše, šio recepto pradžioje.

Kopūsto griežinėlius išdėliojame ant kepimo skardos ir dedame į orkaitę 


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Paprasta daržovė tapo skanesnė už mėsą. 

Kopūstai retai patiekiami kaip atskiras patiekalas, dažniau galite juos sutikti salotose ir sriubose. 

Tačiau išmokysime šią paprastą daržovę gaminti taip, kad ji taptų skanesnė už mėsą: visą kopūsto galvą supjaustome apskritimais ir pašauname į orkaitę. 

Reklama

Keturioms porcijoms prireiks kilogramo kopūsto, augalinio aliejaus (geriau aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejaus), druskos ir absoliučiai bet kokių prieskonių, čia atsiveria platus laukas eksperimentams. 

Galite apsiriboti paprastais juodaisiais pipirais, net ir su jais kopūstai bus skanūs. 

Reklama

Geriau rinktis mažo dydžio galvutę, taip patogiau ir greičiau iškeps. 

Nuo kopūsto nulupkite viršutinius lapus ir supjaustykite storais, maždaug 3 centimetrų griežinėliais. 

Reklama

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, lengvai patepkite aliejumi. 

Išdėliokite kopūstus, kiekvieną apskritimą pabarstykite pasirinktais prieskoniais ir gausiai užpilkite alyvuogių aliejumi. 

Dėkite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę 45 min. 

Patiekiant tokius kopūstus daugiau nieko nereikia. Jis išlieka skanus ir atšalęs. 

Skanaus! 

Močiutė iš kaimo pasidalino užkandžio receptu, kurį visada patiekia ant stalo ir kainuoja centus




Paprastas, bet skanus užkandis iš pomidorų, kiaušinių ir žolelių su česnaku.

Gaminimui jums reikės šių ingredientų:

– virti kiaušiniai, 3 vnt;
– krapai ir petražolės, žalieji svogūnai krūvoje;
– pomidorai, 2 vnt;

– česnakai, 2 gvazdikėliai;
– druskos ir pipirų;
– majonezas, 2 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas

Išvirkite kiaušinius, atvėsinkite ir tris ant vidutinės trintuvės.

Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais.

Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Smulkiai supjaustykite česnaką arba permeskite per spaudą.

Sumaišykite kiaušinius, žoleles, česnaką, majonezą, druską pagal skonį ir pipirus.

Šiuo užtepu aptepame pomidorų apskritimus ir patiekiame.

Patarimas: šį patiekalą galima paįvairinti įvairiais priedais. 

Pavyzdžiui, labai skanu į masę įmaišyti tarkuoto kietojo sūrio ar lydyto sūrio, taip pat labai skanu gaunasi su varške, tereikia masę pasūdyti. 

Jei mėgstate įvairius skonius, įdėkite smulkiai pjaustytų raugintų agurkų.
Reklama
Žuvies įdarų mėgėjams siūlome paimti bet kokią aliejuje konservuotą žuvį, susmulkinti šakute ir sumaišyti su tarkuotu kiaušiniu, krapais, žaliais svogūnais ir šią skanią masę uždėti ant pomidorų.

Taip pat gaunama originaliai su keptais pievagrybiais, tik mes juos kepame sausoje keptuvėje kol išgaruos skystis ir sumaišome su krapais, kiaušiniu ir majonezu.


Greičiausi pyragėliai iš visų, kokius tu gaminai! Nei miltų, nei varginančio minkymo


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Tokie pyragėliai gaminami labai greitai ir jums prireiks produktų, kurių visada turite.

Paruošimui jums reikalingi tokie ingredientai:

– bagetė 1 vnt

– pievagrybiai  200g

– kietasis sūris 100 g

– grietinė 3 valgomieji šaukštai

– svogūnas 1 vnt

– česnakas 1 skiltelė

– druska ir juodieji pipirai pagal skonį

– saulėgrąžų aliejus 50 ml

Pjaustome bagetę riekutėmis (5-7 cm ilgio) ir atsargiai išimame minkštimą taip, kad apačioje liktų duonos dugnas.

Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!
Reklama

Grybus nuplauname, nuvalome ir pjaustome nedideliais gabalėliais. 

Svogūnus ir česnakus irgi smulkiname. 

Kepame grybus su svogūnais kol bus gatavi, dedame česnakus, druską ir pipirus, grietinę ir esant pageidavimui, sukapotus krapus. 

Masę gerai išmaišome.

Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!
Reklama

Skardą sutepame aliejumi ir išdėliojame bagetę. Imame kiekvieną gabalėlį ir pripildome įdaro. Stambiai sutarkuojame sūrį ir pabarstome įdaro viršų.

Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių ir kepame skanėstą 5-7 min, kol riekutės parus, o sūris išsilydys.

Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!
Reklama

Įdarui jūs galite paimti dešrą – rūkytą ar virtą, kumpį, virtus kiaušinius ir žuvies ar kepenėlių paštetą. 

Skaniai ir sultingai gausis, jei jūs į įdarą įdėsite smulkiai sukapotą šviežią pomidorą ar raugintą agurką – tai suteiks pikantiškumo ir naujų skonio natų.

Teisinga tešla yra pagrindinis dalykas: aš jums papasakosiu, kaip paruošti greitus ir purius pyragėlius be mielių




Tešla yra labai minkšta ir lanksti, puikiai tinka įvairiems įdarams. 

Aišku, tokius pyragus kepsime keptuvėje, bet jie taip pat nuostabiai gaunasi su uogiene, įdaras neišplis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kefyras, 250 ml;
  • grietinė, 50 ml;
  • miltų, 400 g;
  • trynys, 1 vnt;
  • druskos ir cukraus po 1 arbatinį šaukštelį;
  • soda, pusė šaukštelio;
  • augalinis aliejus, 1 valgomasis šaukštas.
Reklama
Gaminimo procesas

Mes imame produktus kambario temperatūroje. 

Kefyrą sumaišykite su grietine, druska ir cukrumi, augaliniu aliejumi ir tryniu.

Patarimas: pabandykite paimti riebų kefyrą ir grietinę, būtent jie suteikia pyragams puošnumo ir oro, švelnumo.

Miltus persijokite ir dalį sumaišykite su soda ir supilkite į tešlą, sumaišykite.

Dabar dalimis suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą. Jūs galite turėti šiek tiek daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni.

Uždenkite tešlą ir palikite 30 minučių.

Pagaminkite įdarą pagal savo skonį, galite bulvių košę ar troškintus kopūstus, kiaušinius su žaliais svogūnais ir kt.
Reklama
Mes sutepame rankas augaliniu aliejumi ir formuojame pyragus. 

Iš šio tešlos tūrio gausite 10 vnt.

Kepkite pyragus iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje.

Garsūs lenkiški sausainiai: kaip aš juos gaminu! Greiti „Mazurka“ sausainiai prie arbatos


Minkštas ir purus japoniškas omletas, kurį paruošite iš dviejų kiaušinių!

Sausainių ypatumas yra jų paruošimo paprastumas, labiausiai paplitęs produktų rinkinys ir puikus rezultatas. 

Kai biskvitas atvės, turėsite švelnią morengą su džiovintų vaisių gabalėliais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • cukraus, 180 g;
  • miltų, 160 g;
  • kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vanilinas;
  • riešutų ir džiovintų vaisių pagal skonį, po 1 stiklinę.
Reklama
Gaminimo procesas

Kiaušinius plakite mikseriu iki putų ir dalimis suberkite cukrų, plakdami nesustodami, kol gausis tiršta masė.

Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite mikseriu.

Supilkite į gabalus susmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, sumaišykite.

Formą (aš paėmiau 30 x 22 cm) padengiame pergamentu.

Tešlą paskleidžiame, išlyginame mentele formos.

Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 minučių, tačiau patikrinkite pasiruošimą iešmu.
Reklama
Atvėsusį biskvitą supjaustykite porcijomis, galite papildomai pabarstyti cukraus pudra.


Į tešlą galite įdėti aguonas arba gaminti ją tik su aguonomis kartu su kitais priedais. 

Pasirodo ir labai skanu.