Paprastas labai skanaus pyrago „Juodasis princas“ receptas. Nemėgstantiems vargti!

2021-09-02 Autorius Worldrecipes.lt

Paprastas labai skanaus pyrago „Juodasis princas“ receptas. Nemėgstantiems vargti!
Jei jums patinka desertai iš „skanių, pigių ir greitų“ kategorijos, turėtumėte atkreipti dėmesį į pyragą „Juodasis princas“.

Paprasta kepimo versija patiks tiek patyrusiems namų šeimininkėms, tiek pradedantiems virėjams. 

Juk nėra nieko sudėtingo ruošiant tokius skanius patiekalus.

Jums reikės:

Tešla:
  • Sijoti miltai – du puodeliai
  • Du kiaušiniai
  • Pusantro iki dviejų puodelių cukraus
  • Kefyras – dvi stiklinės
  • Kakava – du šaukštai
  • Soda – du šaukšteliai.

Kremas:
  • 250 gramų 15-20% grietinėlės
  • ½ puodelio cukraus arba cukraus pudros
  • 200 gramų sviesto
  • šokoladas desertų dekoravimui.

Paruošimas:

Kiaušinius išplakite su cukrumi, naudodami maišytuvą arba įprastą plaktuvą, iki purumo. 
Reklama

Tada supilkite kefyrą ir įpilkite kakavos. 

Viską sumaišykite iki vientisos masės. 

Pabaigoje miltus sumaišykite su soda.

Padalinkite tešlą į dvi dalis. 

Pyragams kepti naudosime nuimamą formą, kurios skersmuo yra 21 centimetras. 

Uždenkite dugną pergamentu.

Orkaitė turi būti įkaitinta iki 180 laipsnių. Kepkite biskvitus kol jie bus paruošti. 

Tai užtruko 40 minučių.

Atvėsus pyragas supjaustomas į dvi dalis, kad gavosi keturi biskvitai.
Reklama
Kol pyragai atvės, paruoškite kremą. 

Norėdami tai padaryti, sumaišykite maišytuvu minkštą sviestą su cukrumi arba cukraus pudra iki sodrios konsistencijos. 

Pabaigoje supilkite grietinę ir vėl gerai išplakite.

Dabar surinkite pyragą. Kiekvieną pyragą patepkite grietinėle, o ant viršaus pabarstykite šokolado drožlėmis. 

Pyragą galite papuošti pagal savo skonį.

Pabandykite išvirti tokį skanų pyragą, nenusivilsite.

Garsūs lenkiški sausainiai: kaip aš juos gaminu! Greiti „Mazurka“ sausainiai prie arbatos


Paprastas labai skanaus pyrago „Juodasis princas“ receptas. Nemėgstantiems vargti!

Sausainių ypatumas yra jų paruošimo paprastumas, labiausiai paplitęs produktų rinkinys ir puikus rezultatas. 

Kai biskvitas atvės, turėsite švelnią morengą su džiovintų vaisių gabalėliais.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • cukraus, 180 g;
  • miltų, 160 g;
  • kepimo miltelių, 1 arbatinis šaukštelis;
  • vanilinas;
  • riešutų ir džiovintų vaisių pagal skonį, po 1 stiklinę.
Reklama
Gaminimo procesas

Kiaušinius plakite mikseriu iki putų ir dalimis suberkite cukrų, plakdami nesustodami, kol gausis tiršta masė.

Supilkite persijotus miltus su kepimo milteliais ir plakite mikseriu.

Supilkite į gabalus susmulkintus riešutus ir džiovintus vaisius, sumaišykite.

Formą (aš paėmiau 30 x 22 cm) padengiame pergamentu.

Tešlą paskleidžiame, išlyginame mentele formos.

Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 20 minučių, tačiau patikrinkite pasiruošimą iešmu.
Reklama
Atvėsusį biskvitą supjaustykite porcijomis, galite papildomai pabarstyti cukraus pudra.

Į tešlą galite įdėti aguonas arba gaminti ją tik su aguonomis kartu su kitais priedais. 

Pasirodo ir labai skanu.