Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną
Paprastos, sočios salotos iš konservuotų pupelių ir daržovių su česnaku. 

Pasirodo, neįprasta ir įdomu, kartu su bet kokiais garnyrais, visiems šeimos nariams tai patiko.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • virtos morkos, 2 vnt;
  • marinuoti agurkai, 3 vnt;
  • kiaušiniai, 3 vnt;
  • konservuotos pupelės, skardinės;
  • česnako, 3 gvazdikėlių;
  • žalumynai, druska, pipirai;
  • majonezo, 3 šaukštai
Reklama
Gaminimo procesas
Supjaustykite morkas ir agurkus mažais kubeliais.

Smulkiai supjaustykite česnaką pagal skonį arba praleiskite per presą.

Išvirkite kiaušinius ir smulkiai supjaustykite.

Mes sumaišome pupeles, kiaušinius, morkas, agurkus ir žoleles, česnaką.

Patarimas : Jei reikia, pupeles galima nuplauti virintu, vėsiu vandeniu. 

Galite pasiimti bet kokias pupeles – baltas ar raudonas.
Reklama
Pagardinkite salotas druska, pipirais ir majonezu.

Išmaišykite ir patiekite.

Salotos yra paprastos, tačiau pasirodo labai skanios ir tinka prie bet kokio patiekalo. 

Jūs netgi galite jį pagaminti ant šventinio stalo.

Už šias salotas mano vyras apipylė komplimentais ir paprašė jas gaminti kiekvieną dieną


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Ar turite tokių patiekalų, kuriuos artimieji ir draugai paprašo gaminti beveik kiekvieną dieną?

Aš turiu – tai paprastos salotos ir jei viską išvirsite iš anksto, tada išvirkite – tik 5 minutes. 

Tačiau net jei jūs pradedate gaminti maistą dabar, patiekalas taip pat neužims daug laiko.

Galų gale, kol verda daržovės ir kiaušiniai, galite turėti laiko padaryti daug naudingų dalykų. 

Pavyzdžiui, žaiskite su vaiku arba greitai nusiplaukite vyriškus marškinius. 

Gera šeimininkė nesėdi, ar ne?

Kompleksinės salotos nuobodžiauja

Šis patiekalas puikiai pasitarnaus, kai reikės gaminti paprastą ir sotų patiekalą. 

Be to, jis gali būti nuolat papildomas ir tobulinamas. 

Taigi, mylimam sutuoktiniui, kuris daug dirba, aš dedu mėsą ar kumpį, pašalindamas pupeles.

Reklama
Na, o kai gaminu šį patiekalą sau, trinu raugintą obuolį ant trintuko. 

Na, manau, pavargau tave savo istorijomis. 

Eikime prie reikalo.

Kokių produktų reikia
Norint pagaminti šį patiekalą, brangių maisto produktų visai nereikia. 

Pakanka susipažinti su mano receptu ir pasižvalgyti namuose, arba nusipirkti tai, ko jums reikia. 

Štai jums reikalingi ingredientai:

  • Virtos morkos, dar žinomos kaip morkos – 2 vnt.
  • Marinuoti kornišonai – 3 vnt.
  • Vištienos kiaušiniai 3 vnt
  • Konservuotos baltosios pupelės gali.
  • Krapai pagal skonį
  • Šviežio česnako 3 skiltelės
  • Prieskoniai ir padažas pagal skonį.

Reklama
Paruošti salotas yra ne mažiau paprasta ir lengva. 

Tie, kurie ypač nesilaiko figūros, gali pridėti sūrio ir krekerių.

Paruoškime šiandien pagrindinę šių salotų versiją. Štai ką daryti:

1) Virkite morkas ir kiaušinius atskirai.
2) Smulkiai supjaustykite kornišonus.
3) Nupilkite pupeles kiaurasamtyje, leiskite vandeniui nutekėti.

4) Supjaustykite krapą, žinoma, be apatinių šakų. Perduokite šviežią, energingą česnaką per presą.
5) Aš mėgstu naudoti naminį majonezą kaip padažą.
6) Atvėsinkite virtas daržoves ir kiaušinius, taip pat supjaustytus mažais kubeliais.

7) KOMBINUOKITE su kornišonais, pupelėmis, prieš naudojimą pagardinkite majonezu.

Reklama
Sumaišykite gatavus produktus dubenyje, jei norite, papuoškite žolelėmis. 

Šios salotos labai mėgsta mano šeimą. 

Tik dabar vaikas dar jo nemėgsta.

Reklama
Manau, kad dėl savo amžiaus jis nemėgsta pupelių ar kitų ingredientų skonio. 

Bet, kaip dažnai nutinka, skonis keičiasi su amžiumi.

Kol mes su vyru mėgaujamės šiomis neįtikėtinomis salotomis. 

Man nepavargsta jį gaminti. 

Galų gale, kas yra sunku įdėti daržoves ir kiaušinius virti? 

Per šį laiką galite padaryti daug naudingų dalykų!

Reklama
Šios salotos tėra dievobaimė toms šeimoms, kurių skonis yra labai skirtingas. 

Pridėjus vieną ar du ingredientus, kardinaliai pasikeis patiekalo skonis!

Be to, šis patiekalas yra puikus būdas užkariauti vyro širdį. Iš tiesų, iš tikrųjų vyrai žiūri ne į storus plaukus ir nuostabias blakstienas, o į tai, kaip mergina moka tvarkyti namus, gaminti maistą ir kokia ji yra meilužė.

Receptas iš bulvių! Net nespės atvėsti: greita, sultinga ir skanu


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Bulvių pyragas su mėsa

Ingredientai:

  • bulvės -1 kg,
  • svogūnas – 1 vnt.,
  • česnakai – 2-4 skiltelės,
  • malta mėsa – 0,5 kg
  • kiaušiniai – 5 vnt.
  • kietasis sūris – 100 gr.
Reklama
Paruošimas:
Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais, padarykite išilginius pjūvius. 

Sumalkite bulves, kad gautumėte mažus kubelius. Galbūt norėsite sutaupyti laiko ir sutarkuoti bulves. 

Bet šiuo atveju patiekalo tekstūra bus sutrikdyta.

Į karštą keptuvę aukštu kraštu supilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Mes ten siunčiame smulkintas bulves. 

Maišykite ir kepkite ant vidutinės liepsnos. Užduotis yra ne kepti bulves, o troškinti jas iki minkštumo. 

Tai užtruks 10-15 minučių (priklausomai nuo bulvių rūšies).

Nuimkite keptuvę nuo ugnies. 

Bulves perkeliame į tūrinį indą, kad jis atvėstų.

Smulkiai supjaustykite nuluptą svogūną.

Česnako skilteles sutrinkite peiliu ir taip pat smulkiai supjaustykite.

Mes siunčiame keptuvę į ugnį, užpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir ten nusiųskite svogūną ir česnaką. 

Maišykite ir kepkite, kol taps skaidrus.
Reklama
Į keptuvę suberkite faršą. Sumaišykite faršą su svogūnais ir česnakais ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol suminkštės.

Per 5 min. o baigiant kepti, pabarstykite faršą druska, juodais ir raudonais maltais pipirais, aromatinių žolelių mišiniu. 

Sumaišykite ir išimkite iš viryklės.

Padalykite 5 kiaušinius į gilų indą. Įberkite druskos, juodųjų pipirų, bulvių prieskonių (nebūtina). 

Maišykite mišinį šluotele / šakute. Kiaušinių mušti nereikia. Pakanka sumaišyti iki vientisos masės.

Kiaušinių mišinį supilkite į šiek tiek atvėsusias bulves.

Įtrinkite sūrį smulkia tarka.
Reklama
Į keptuvę įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir teptuku paskirstykite jį keptuvės dugne ir šonuose. 

Ištepkite 1/2 bulvių-kiaušinių mišinio ir paskleiskite keptuvę.

Ant viršaus pabarstykite puse tarkuoto sūrio.
Reklama
Mes paskleidžiame faršą ir paskirstome formą. 

Ant viršaus pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu.

Ant faršo užpilkite likusį kiaušinių ir bulvių mišinį. 

Mes paskirstome ir siunčiame į vidutinę šilumą. 
Reklama

Kepkite uždengę 5-7 minutes.

Norėdami apversti pyragą, paimkite plokščią plačią plokštelę ir sutepkite augaliniu aliejumi. 

Juo uždenkite keptuvę, greitai apverskite ir nevirtą pusę perkelkite į keptuvę. 

Kepkite po dangčiu ant vidutinės ugnies dar 7 minutes.

Cukinijų nekepu, bet gaminu taip: 2 receptai, kurie gali palengvinti jūsų gyvenimą


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Nekepkite cukinijos, bet kepkite ją taip. Gėris ir sveikata

Nieko nenustebinsi moliūginiais blynais, visi juos verda, tai jau seniai tapo tradiciniu patiekalu daržovių sezonu. 

Bet jei į cukinijas įdėsite daug įvairių užpildų, gausite labai įdomų užkandį. Pavyzdžiui, su žaliaisiais žirneliais.

Norėdami paruošti pirmąjį receptą, jums reikės šių ingredientų:
  • cukinijos, 2 vnt;
  • kiaušiniai, 2 vnt;
  • miltų, 1 stiklinė;
  • džiūvėsėlių, 2 šaukštų;
  • pusė svogūno;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės ir česnakai.
Reklama
Gaminimo procesas
Trys cukinijos ant rupios trintuvės ir gerai išspauskite iš sulčių.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir sumaišykite su moliūgų mase, įpilkite kiaušinių, miltų, prieskonių ir druskos, pipirų, smulkinto česnako.

Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir masę paskleiskite šaukštu.

Mes kepame orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 20 – 25 minutes.

Patiekiant jį galima užpilti augaliniu aliejumi arba patiekti su grietine ir česnakiniu padažu.

Norėdami paruošti antrąjį receptą, jums reikės šių ingredientų:
  • morkos, 2 vnt;
  • šviežių arba šaldytų žalių žirnių, 1 stiklinė;
  • miltai, trys ketvirtadaliai stiklinės;
  • pieno, 2/5 puodelio;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • sausų mielių, 1 šaukštelis.
Reklama
Gaminimo procesas

Virkite morkas, supjaustę jas dideliais gabalėliais. 

Į keptuvę suberkite žirnius ir kepkite, kol suminkštės.

Kiaušinius sumaišykite su pienu, druska ir suberkite persijotus miltus, mieles ir išmaišykite iki vientisos masės.

Supjaustykite morkas nedideliais gabalėliais ir suberkite į tešlą kartu su žirneliais, išminkykite.
Reklama
Pagal skonį pridėkite smulkintų žolelių ir česnako.

Kepkite tokius blynus keptuvėje, augaliniame aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Abu šie receptai pasirodo labai skanūs, originalūs, bus naudojami kaip įvairūs meniu, ypač šviežių daržovių sezono metu.

Žali agurkai be virimo: žiemai nepakanka 30 stiklainių. Traškios šviežių agurkų salotos


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Paprasčiausios agurkų salotos, kurios iš tikrųjų pasirodo labai šviežios, su ką tik iš sodo pašalinto agurko aromatu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • agurkai, 1,5 kg;
  • česnako ir svogūnų po 130 g;
  • druskos, 50 g;
  • cukraus, 125 g;
  • actas 9%, 70 ml%.
Reklama
Gaminimo procesas
Į salotas galite pridėti savo pasirinktų žalumynų, jie niekada nėra nereikalingi. 

Bet jei nenorite ilgai leisti gamtosaugos, darykite tai tiksliai pagal receptą be jokių pykčių.

Nuplaukite agurkus ir supjaustykite griežinėliais, svogūnus – plonais pusžiedžiais arba žiedeliais, jei turite mažų svogūnų.

Česnaką supjaustykite griežinėliais arba trimis ant trintuko, galite perleisti per presą.
Reklama
Sumaišome agurkus su česnaku, svogūnais, druska ir cukrumi, actu, viską gerai išmaišome.

Indą uždengiame salotomis dangčiu ir nustatome per naktį marinuotis šaldytuve.

Mes dedame salotas į stiklainius ir užpildome jas išsiskyrusiomis sultimis, sandariai priveržkite dangčius.

Tokias salotas reikia laikyti vėsioje vietoje – šaldytuve ar rūsyje.

Paruošimas puikiai dera su bulvių koše, žuvies ir mėsos patiekalais. 
Reklama
Patiekiant pabarstau nerafinuotu augaliniu aliejumi, susmulkinu šviežius svogūnus ar česnaką, krapus.

Gailėsites visą žiemą, jei nepasigaminsite! Marinuoti pomidorai su agurkais tiesiog skanumėlis!


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Derliaus nuėmimo žiemai sezono metu šis receptas bus labai naudingas. 

Šis aromatingas ir traškus daržovių patiekalas yra puikus priedas prie bet kurio garnyro. 

Paruošti taip pat lengva, kaip kriaušes nulupti, o rezultatas pranoks visus lūkesčius.

Norėdami gauti receptą, paimkite

marinatas 1 l. vanduo:
  • druskos-1 valgomasis šaukštas;
  • cukrus – 2 šaukštai;
  • actas 9% – 50 ml .;
Reklama
       Produktai:
  • pomidorai – 0,5 kg;
  • agurkai -0,5 kg;
  • Bulgarų pipirai – 0,5 kg .;
  • svogūnai – 200 gr;
  • morkos -200 gr.
  • aliejus (rafinuotas daržovių) – 1 arbatinis šaukštelis;
  • pipirų grūdeliai, kvapieji pipirai.

Parengiamasis etapas. Nuplaukite daržoves, supjaustykite agurkus žiedais, nupjaukite uodegas. 

Supjaustykite svogūnus plonais ketvirčio žiedais. Supjaustykite pipirus į vidutinius gabalėlius.

Patarimas: geriausias šio recepto variantas yra raudonųjų arba geltonųjų pipirų malimo mašina. Pomidorai yra kietos arba storos odos veislės.

Raudonus, mėsingus pomidorus perpjaukite pusiau, koteliu ir supjaustykite vidutiniu ratu. 
Reklama

Morkas sutarkuokite ant korėjietiškų morkų tarka.

Iš anksto sterilizuokite stiklainius, tai galite padaryti 160 laipsnių orkaitėje. Šis procesas trunka 15 minučių.

Mes užpildome bankus. Apačioje mesme juoduosius pipirų žirnelius, kvapiuosius pipirus, po 2 vnt. 

Dedame daržovių sluoksnį: morkos, agurkai, svogūnai, paprikos, pomidorai. Viršutinis sluoksnis turėtų būti sudarytas iš svogūnų.

Į kiekvieną stiklainį supilkite po 1 valg. šaukštai bekvapio augalinio aliejaus. 

Uždenkite stiklainius dangteliais.
Reklama
Marinato virimas

Į 1 l vandens įpilkite šaukštą druskos ir du šaukštus. šaukštus cukraus, sumaišykite ir leiskite marinatui virti 5 minutes, užpilkite actu. 

su karštu marinatu užpilkite iki pat viršaus. Į puodą dedame stiklainius su daržovėmis, kurias reikia sterilizuoti. 

Keptuvės apačioje padėkite servetėlę. 

Užpildykite stiklainius šiltu vandeniu ir nuo virimo momento leiskite vandeniui virti dar 20 minučių. 

Belieka tik sandariai uždaryti skardines, apversti ir palaukti, kol ruošinys atvės. 
Reklama

Stiklainius uždenkite šilta antklode, kad aušinimas būtų kuo lėtesnis.

Šis receptas gerai išlaiko daržoves net ir kambario temperatūroje.

Daugiau tokių skanių sūdytų agurkų nerasite! Ir vos per 30 minučių – patiks visiems


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Savo šeimoje gaminame tokius greitai lengvai pasūdytus agurkus prie kepsnių ir kitų mėsos patiekalų – jie puikiai dera ir paįvairina vienas kito skonį.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

– agurkai, 600 g;
– česnakas, 3 skiltelės;
– medus arba cukrus, 3 šaukštai;

– druskos 3 šaukštai;
– actas 9%, 3 šaukšteliai;
– pipirai;

– grynas šaltas vanduo, 900 ml.
Reklama
Gaminimo procesas
Iš šio produktų kiekio gaunu 3 stiklainius po 400 g.

Agurkus nuplauname ir supjaustome apskritimais. Jei norite, iškirpome garbanotu peiliu šventinei porcijai.

Mes įdėjome agurkus į švarius stiklainius.

Paimkite dideles skilteles ar daugiau česnako – supjaustykite gabalėliais, bet ne mažais.
Reklama
Jei norite, įberkite pipirų mišinio.

Patarimas: jei mėgstate aštrų, tuomet imkite dar šviežių aitriųjų pipirų, smulkiai supjaustykite ir padalykite į 3 dalis, suberkite į stiklainius. Taip pat galite pridėti žalumynų.

Supilkite medų arba įberkite cukraus, įberkite druskos.

Supilkite švarų ir šaltą vandenį.

Uždarykite stiklainius dangteliais ir stipriai purtykite, kad cukrus ir druska gerai ištirptų.
Reklama
Dedame į šaldytuvą 30 minučių ir tiekiame ant stalo tokį gardų, lengvai pasūdytą, traškų užkandį.

Marinuoju agurkus su įkvėpimu! Pasidalinsiu receptu laukdama šviežių agurkų sezono


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Netrukus prasidės šviežių daržovių iš jų sodo sezonas. Laukdamas ieškau savo mėgstamų receptų ir dalinuosi su jumis. Šiandien jie yra marinuoti agurkai.

Norėdami paruošti 3 l skardines, jums reikės:

  • agurkai;
  • vandens, 1,5 l;
  • druskos, 3 šaukštai;
  • actas, 2 šaukštai;
  • krienų lapai, krapai, serbentų lapai;
  • česnako, 1 galva.
Reklama
Gaminimo procesas

Stiklainio apačioje įdėkite nuplautų žolelių ir česnako skiltelių.

Agurkus nuplauname ir pripildome stiklainį, pabarstome česnako skiltelėmis ir žolelėmis.

Į stiklainį supilkite actą.
Reklama
Užvirinkite vandenį, ištirpinkite jame druską, virkite dar minutę ir karštą supilkite į stiklainį.

Mes uždengiame plastikiniu dangteliu ir padėkite vėsioje vietoje.

Sūrymas nurodomas vienai 3 litrų skardinei. Todėl teisingai apskaičiuokite skardinių skaičiui reikalingus kiekius.

Reklama
Pridėkite žalumynų pagal savo skonį, žinau, kad daugelis deda petražolių, ąžuolo lapų. Taip pat galite sumaišyti pipirus su žirneliais.

Paprasta cukinija, bet skanesnės cukinijos jūs dar negaminote. Visi ieško tokio recepto


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Aromatinis cukinijos suktinukas puikiai dera su įvairiais įdarais. 

Šį kartą gaminu su sūriu ir grybais, šviežiomis žolelėmis.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • kiaušiniai, 4 vnt;
  • krapai;
  • miltų, 120 g;
  • druska, pipirų mišinys, itališkos žolelės;
  • pievagrybiai, 300 g;
  • sūrio, 150 g.
Reklama
Gaminimo procesas

Trys cukinijos ant rupios trintuvės, išspauskite.

Grybus supjaustykite gabalėliais ir kepkite sausoje keptuvėje, kol išgaruos skystis, tada užpilkite trupučiu augalinio aliejaus, druskos ir pipirų, troškinkite, kol suminkštės. Atvėsinkite.

Sumaišykite cukiniją su česnaku, prieskoniais, pipirų, smulkintų krapų ir kiaušinių mišiniu. 

Masę gerai išminkykite ir suberkite miltus, išmaišykite.
Reklama
Kepimo skardą uždenkite pergamentu ir paskleiskite masę, išlyginkite ją per visą formą.

Pyragą kepame 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Pyragą su pergamentu paskleidžiame ant stalo.

Paskleidžiame grybus, pabarstome tarkuotu sūriu.

Reklama
Mes suvyniojame tankų ritinį ir pabarstome sūriu ant viršaus.

Mes siunčiame jį į orkaitę ir kepame 10 minučių.

Reklama
Suktinukas pasirodo labai aromatingas ir skanus, tiek karštas, tiek šaltas. Tai puikus priedas prie bet kokio valgio.

Skaniau nei balandėliai! Cukinijos su malta mėsa orkaitėje: greita ir skani vakarienė


Salotos per 5 minutes. Tokios skanios, kad nelieka ant stalo. Jas galite daryti ir kiekvieną dieną

Tai gana senas receptas ir dažnai gaminamas, kai šviežios daržovės yra sezono metu. 

Paruošti lengviau ir greičiau nei įdaryti kopūstai, pasirodo labai skanu.

Norėdami gaminti maistą, jums reikia šių ingredientų:

  • cukinijos, 2 vnt;
  • maltos mėsos, 500 g;
  • pomidorai, 4 vnt;
  • grietinės, 150 ml;
  • sūrio, 100 g;
  • česnako pagal skonį;
  • druska, pipirai, prieskoniai, žolelės;
  • svogūnas, 1 gabalas;
  • vandens, 50 ml.
Reklama
Gaminimo procesas

Geriau paimti jaunas, ne pačias didžiausias cukinijas.

Supjaustykite pomidorus ir cukinijas griežinėliais.

Pagardinkite faršą druska ir pipirais, prieskoniais pagal savo skonį ir vis tiek galite įtrinti šiek tiek sūrio. 

Suberkite smulkintas žoleles ir česnaką.

Iš faršo formuojame mažus rutuliukus.

Ant cukinijos uždėkite rutulį maltos mėsos, uždenkite pomidorą ir įdėkite į kepimo indą.
Reklama
Taip gaminame visus produktus.

Tarkuotą sūrį sumaišykite su vandeniu, druska ir pipirais, grietine, prieskoniais pagal skonį ir žolelėmis.

Šiuo įdaru užpildykite cukinijas.

Reklama
Indą dedame į įkaitintą orkaitę iki 180 laipsnių 50 minučių.

Po to ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir nusiųskite į orkaitę dar 15 minučių.

Reklama
Patiekite karštą su įvairiais garnyrais ir užkandžiais.

Maltą mėsą galima pasiimti bet kokią pagal jūsų skonį.