Aštrus vištienos troškinys

2018-03-17 Autorius WorldRecipes.lt

Aštrus vištienos troškinys

Ingredientai

    • vištienos krūtinėlės: 2
    • svogūnai: 1
    • paprikos: 1
    • česnakas: 2 skiltelių
    • čili padažas: 2 šaukštelių
    • aštrūs prieskoniai: 1 šaukštelio
    • alyvuogių aliejus: 2 šaukštų
    • šviesus alus: 1 stiklinės
    • pomidorai savo sultyse: 100 gramų
    • pupelės: 100 gramų
    • rudas cukrus: 1 šaukštelio
    • kakava: 1 šaukštelio
    • kalendra
    • mėgstami prieskoniai
    • ryžiai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių į puodą įpilame 2 šaukštus alyvuogių aliejaus bei sudedame susmulkintą svogūną, česnaką ir paprikas. Viską apibarstome prieskoniais bei patroškiname apie 10 minučių. Tada sudedame vištieną (supjaustytą nedideliais gabaėliais), kakavą ir rudąjį cukrų bei viską apipilame alumi. Paliekame patiekalą troškintis maždaug 40 minučių bei po to suberiame pupeles ir pomidorus savo sultyse, įpilame čili padažo, o viską paskaniname kalendra. Patiekalą troškiname dar apie 10 minučių. Jį galite valgyti tiek vieną tiek su ryžiais. Skanaus!
Vištienos blauzdelės su česnaku, citrina ir žolelėmis
(2)
Vištienos ir RAMEN makaronų sriuba
(2)