Avižų košė su keptais bananais

2017-10-17 Autorius WorldRecipes.lt

Avižų košė su keptais bananais

Ingredientai

    • pienas: 200 mililitrų
    • vanduo: 100 mililitrų
    • avižiniai dribsniai: 1 stiklinė
    • druska: truputis
    • sviestas: 1 šaukštas
    • bananai: 1
    • klevų sirupas: nebūtina

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia pieną ir vandenį užvirinkime nedideliame puode.
  2. 2. Tuomet suberkime druską bei dribsnius. Karštį sumažinkime iki vidutinio. Šaukštu vis pamaišykime košę nuo puodo dugno.
  3. 3. Tada virkime maždaug 7-10 min., uždenkime dangtį ir nukelkime košę nuo ugnies.
  4. 4. Po to keptuvėje įkaitinkime sviestą. Sudėkime nuluptą bei griežinėliais supjaustytą bananą. Abi griežinėlių puses kepkime maždaug po 3-4 minutes.
  5. 5. Galiausiai košę sudėkime į dubenėlį, ant jos dėkime keptą bananą ir viską užpilkime šaukštu klevų sirupo. Skanaus!
  6. 6. Rekomendacija: Daugiau įvairiausių košių receptų rasite: Košės.

Tobuli Receptai

Skaitytojos interpretacija gaminant ši patiekalą ir dar užberiant džiovintų spanguolių. Sakė labai patiko. Ačiū už patiekalo nuotrauką.
Atsakyti
Veganiška Tofu kiaušinienė
(1)
Suvožtinis su kepta vištiena ir mocarela
(1)