Bananų desertas - tortas

Ingredientai

    • maskarponės sūris: 500 gramų
    • 35% riebumo grietinėlė: 250 gramų
    • cukraus pudra: 4 šaukštų
    • bananai: 3
    • kakava (užbarstymui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kremui maskarponę išplakame su cukraus pudra. Jeigu norisi gaivesnio kremo, tuomet įspaudžiame šiek tiek citrinos sulčių.
  2. 2. Grietinę išplakame iki standumo. Sumaišome su maskarponės kremu.
  3. Reklama
  4. 3. Tada į apvalią torto formą dėkite trečdalį kremo, suguldykite nuluptus bananus bei uždėkite likusį kremą. Išlyginkite paviršių. Dėkite desertą į šaldytuvą mažiausiai porai valandų. Prieš patiekdamos apibarstykite kakava. Lepinkitės!
Bananų desertas - tortas
Juodojo miško desertas su vyšniomis
(2)