Baravykų sriuba su bulvėmis ir svogūnais

2021-08-10 Autorius WorldRecipes.lt

Baravykų sriuba su bulvėmis ir svogūnais
Viena iš pačių skaniausių grybų sriubų yra sriuba su baravykais. Labai ją mėgstu. :)

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • baravykai: 500 gramų
    • mėsos sultinys: 2,5 litro
    • svogūnai: 2
    • sviestas: 2 valgomųjų šaukštų
    • bulvės: 4

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių baravykus nuplauname ir supjaustome kubeliais. Užviriname mėsos sultinį ir sudedame baravykus. Verdame maždaug 15 minučių.
  2. 2. Per tą laiką nulupame svogūną ir smulkiai supjaustome. Keptuvėje ištirpiname sviestą ir apkepame svogūną iki auksinės spalvos.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet bulves nuskutame ir supjaustome kubeliais. Sudedame į sultinį ir verdame 20 minučių. Likus 5 minutėms iki virimo pabaigos sudedame į sriubą apkeptą svogūną.
  5. 4. Sriubą patiekti galima patiekti ir su grietine, ir be jos (priklausomai kaip mėgstate). Skanaus!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau sriubų receptų rasite: Sriubos.

Mingailė

Labai paprasta pagaminti, bet tikrai skanu. Mūsų šeimai patiko, gaminsime ir ateityje!
Atsakyti
Baravykų sriuba su bulvėmis ir svogūnais
Beatos trinta daržovių sriuba
(1)
Daržovių sriuba su grybais
(3)
Tailandietiška aštri vištienos sriuba
(2)
Rusiška žuvienė su ryžiais ir daržovėmis
(1)
Šiupininė sriuba su perlinėmis kruopomis ir jautiena
(2)
Pupelių sriuba su vištiena
(1)