Beatos trinta daržovių sriuba

2023-10-06 Autorius WorldRecipes.lt

Beatos trinta daržovių sriuba
Kai tik pradeda vėsti orai ir vis labiau organizmui trūksta vitaminų, stengiuosi kuo dažniau virti pačias įvairiausias daržovių sriubas. Šią "žalią" sriubą verdu jau tikrai ne pirmą kartą, kartas nuo karto pakeičiu kokį vieną kitą ingredientą. Esmė, kad čia tinka visos žalios daržovės. Gaunasi tikrai labai skani. Už šį receptą reikėtų padėkoti Beatai, nes receptą atradau jos knygoje. Išmėginkite šį patiekalą ir Jūs jau šiandien!

Ingredientai

    • kopūstų: aštuntadalio
    • bulvių: 2
    • saliero stiebų: 3
    • cukinijų: 0,5
    • svogūnų: 1
    • žaliųjų paprikų: 0,5
    • šaldytų špinatų: 1 saujelės
    • vištienos sultinio: 1 kubelio (nėra būtina)
    • lauro lapų
    • krapų
    • petražolių
    • druskos
    • juodųjų pipirų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia puode užvirinkite vandenį, pjaustykite ir dėkite po truputį visas daržoves - pradėkite nuo ilgiausiai verdančių.
  2. 2. Po to įdėkite sultinio kubelį, lauro lapą, druskos ir prieskoninių žolelių.
  3. 3. Viską dar patroškinkite ant nedidelės kaitros maždaug 10 minučių.
  4. 4. Tuomet išimkite lauro lapą ir sriubą sutrinkite blendeniu.
  5. 5. Patiekite su grietine, taip pat labai tinka česnakiniai duonos skrebučiai. Skanaukite!
Laksa su krevetėmis (aštri makaronų sriuba)
(2)
Trinta salierų sriuba su vištiena
(2)
Paprasta Itališka svogūnų sriuba
(1)