Greitai pagaminama vištienos sriuba su kokosų pienu ir konservuotais pievagrybiais

2021-03-20 Autorius Edita - Oditėlės blogas

Greitai pagaminama vištienos sriuba su kokosų pienu ir konservuotais pievagrybiais
Tokia vištienos sriubą su kokosų pienu išvirsite vos per 15 minučių. Be galo skani, su daug skonių ir fantastiškai sušildanti. Marinuoti pievagrybiai joje tinka tiesiog idealiai. Verdam jau šiandien? :)

Ingredientai

    • vištienos sultinys: 1 litro
    • vidinė vištienos filė: 250 gramų
    • kokosų pienas: 400 mililitrų
    • pjaustyti konservuoti pievagrybiai savo sultyse: 280 gramų
    • maltas imbieras: 1 arbatinio šaukštelio
    • rudas cukrus: 1 arbatinio šaušktelio
    • žuvies padažas: 3 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: iš 0,5 vnt.
    • grūsta aitrioji paprika: žiupsnelio
    • šviežios petražolės: 1 saujelės

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į puodą supilame vištienos sultinį ir leidžiame užvirti.
  2. 2. Kai sultinys užverda, sudedame gabaliukais supjaustytą vištieną ir paverdame maždaug 5 minutes.
  3. Reklama
  4. 3. Tuomet supilame kokosų pieną, dedame marinuotus pievagrybius ir visus kitus išvardintus ingredientus. Būtinai ragaujame ir pridedame, jeigu kažko trūksta. Paverdame dar maždaug 10 minučių.
  5. 4. Patiekdami užberiame supjaustytų šviežių petražolių ir skanaujame!
Borsch - ukrainietiški barščiai
(4)
Lašišos sriuba su grietinėle
(1)