1. Pirmiausia bulves, nuluptus be sėklyčių obuolius, svogūnus bei česnakus sutarkuojame bulvių tarkavimo mašinos pagalba. Nupilame skysčio perteklių (galima šiek tiek ir nusunkti) bei apšlakstome citrinos sultimis.
2. Tada įmušame kiaušinių trynius, pasūdome, įdedame pipirų bei gerai išmaišome. Sudedame miltus bei dar truputėlį pamaišome.
3. Tuomet blynus apkepame keptuvėje iš abiejų pusių gerai įkaitintame aliejuje, kol blynai apskrus.
4. Iškepusius blynus geriausia padėti ant vienkartinio rankšluoščio, kad nuvarvėtų visiškai nereikalingas riebalų perteklius.
5. Galiausiai patiekiame su grietine bei laiškiniais svogūnais (žiemos metu puikiai tinka džiovinti). Tikras gardumėlis. Skanaujam!
6. Rekomendacija: Daugiau bulvinių blynų receptų rasite: Bulviniai blynai.