1. Iš pradžių varškę sumaišykite su kiaušiniu, manų kruopomis bei bulvių krakmolu, pagardinkite druska ir užminkykite tešlą, įpildamos truputį vandens.
2. Tešla turėtų truputį lipti prie rankų.
Reklama
3. Tuomet įdarui svogūną susmulkinkite bei apkepkite įkaitintame aliejuje, sudėkite mėsą ir pakepinkite, kol mėsa nebebus rausva, pagardinkite druska ir pipirais.
4. Tada tešlą padalinkite į 8 dalis bei suformuokite cepelinus. Juos apvoliokite krakmole bei dėkite į verdantį vandenį.
5. Virkite maždaug 8-10 minučių, po to kai cepelinai iškyla į paviršių.
6. Skanaukite su grietine!
Augustė
Oho!!! Dar nesu girdėjus, kad cepelinus be bulvių galima pagaminti. Labai smalsu, koks skonis. Reiks būtinai pagaminti. Dėkoj už idėją!!!
Atsakyti
Evelina
O mes ėmėm ir pabandėm. Ir ką? Skonis puikus, primena kiek virtų bulvių cepelinus. Patiko šis cepelinų be bulvių receptas. Tikrai dar ne vieną kartą gaminsime.
Atsakyti
Edgaras
Skamba paprastai, bet gardžiai - bandysiu :D
Atsakyti
Augustė
Atsakyti
Evelina
Atsakyti
Edgaras
Atsakyti