Česnakinė duona su Mozzarella

2017-10-24 Autorius WorldRecipes.lt

Česnakinė duona su Mozzarella

Ingredientai

    • česnakas: 3 skiltelių
    • petražolės
    • sviestas: 100 gramų
    • druska
    • pipirai
    • batonai: 1
    • Mozzarella sūris: 200 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kambario temperatūros sviestą sumaišykite su susmulkintais česnakais, petražolėmis, druska ir pipirais.
  2. 2. Tuomet batone darykite įstrižas įpjovas iš abiejų pusių, kad gautume kažką panašaus į groteles.
  3. 3. Tada į tarpus tepkite sviesto mišinį bei dėkite Mozzarella sūrio gabalėlius.
  4. 4. Po to dėkite batoną į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių temperatūros, ir kepkite, kol sūris pradės lydytis, o batonas gražiai apskrus. Skanaukite!
Virtas veršio liežuvis
(3)
Tostadas de Tinga de Pollo - Tortilijų skrebučiai (tostada) su troškinta vištiena
(1)