Cezario salotos su tunu ir prancūzišku garstyčių padažu

2022-04-20 Autorius WorldRecipes.lt

Cezario salotos su tunu ir prancūzišku garstyčių padažu
Šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo labai pamėgtomis cezario salotomis su tunu. Jas dar labai seniai nusižiūrėjau vienoje TV laidoje, jau net nebepamenu kurioje. Pagaminimas tikrai paprastas, daug laiko neatimantis. Man asmeniškai tai vienas geriausių būdų panaudoti tuną, kai turiu jo namuose.

Taip pat prie šių salotų pagaminsime labai čia tinkantį garstyčių padažą, kurį drąsiai galite naudoti ir kitoms salotoms. Pamėginkite! 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Tuno salotoms su tunu:
    • romaninės salotos: 100 gramų
    • šviežių tunų filė: 80 gramų
    • konservuoti ančiuviai: 20 gramų
    • parmezanas: 10 gramų
    • rožiniai pipirai: 3 gramų
    • balta duona: 15 gramų
    Prancūziškam garstyčių padažui:
    • kiaušinių tryniai: 2
    • česnakas: 1 skiltelės
    • garstyčios: 25 gramų
    • raudonojo vyno actas: 10 gramų
    • alyvuogių aliejus: 25 gramų
    • parmezanas: 10 gramų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Ruošiama prancūzišką garstyčių padažą: Tai padaryti itin paprasta - visus nurodytus ingredientus, skirtus padažui, gerai suplakame plaktuvo pagalba.
  2. 2. Ruošiame cezario salotas su tunu: Trumpai pamarinuojame tunus alyvuogių aliejuje su druska ir pipirais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada apkepame keptuvėje iš visų pusių, kad paruduotų, bet vidus dar išliktų žalias.
  5. 4. Salotas stambiai supjaustome, paskrudiname baltą duoną keptuvėje, pasiruošiame ančiuvius.
  6. 5. Viską sudedame į lėkštę, ant viršaus dėliojame riekelėmis supjaustytą tuną, pašlakstome pasiruoštu garstyčių padažu ir pabarstome tarkuotu parmezanu.
  7. 6. Papuošiame rožiniais pipiriukais, patiekiame ir skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau salotų su tunu receptų rasite: Salotos su tunu.
Skumbrės ir ryžių salotos
(4)