1. Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros. Dvi kepimo formas išklokite su kepimo popieriumi.
2. Tuomet sumaišykite kartu miltus, kepimo miltelius bei druską.
3. Tada elektriniu plaktuvu išplakite sviestą bei cukrų iki šviesios purios masės. Po vieną nuolatos plakdamos įmuškite kiaušinius. Dėkite rikotą, pilkite citrinos sultis bei berkite tarkuotą citrinos žievelę. Paskui įmaišykite sausus produktus.
4. Po to ant kepimo popieriaus dėkite po du šaukštus tešlos kiekvienam sausainiui. Kepkite maždaug 15 minučių (arba kol kraštai pradeda geltonuoti). Išimkite iš orkaitės bei leiskite sausainiams atvėsti prieš nuimdamos juos nuo kepimo popieriaus.
5. Sumaišykite citrinos sultis su milteliniu cukrumi. Tada ant kiekvieno sausainio užpilkite po maždaug vieną šaukštelį glaisto ir palikite juos bent dviem valandoms, kad sustingtų. Skanaukite!