Cukinijos ir vištienos blyneliai

2018-08-26 Autorius Virtuvės dienoraštis

Cukinijos ir vištienos blyneliai

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • cukinijos: 1-2 (~500 gramų)
    • virtos vištienos šlaunelės be kaulo: 3
    • svogūnai: 1
    • kiaušiniai: 2
    • fermentinis sūris: 200 gramų
    • Džiugo sūris: 30 gramų
    • miltai: 3 valgomųjų šaukštų
    • krakmolas: 1 valgomojo šaukšto (nebūtina, galima dėti tik miltus)
    • krapai
    • petražolės
    • druska
    • pipirai
    • aliejus (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių cukiniją nulupame bei sutarkuojame. Jei labai vandeninga, nuspaudžiame skystį. Tuomet įmušame kiaušinius, sutarkuojame dviejų rūšių sūrius, sudedame supjaustytą vištieną, smulkiai supjaustytą svogūną, suberiame supjaustytus žalumynus, prieskonius, sudedame miltus, krakmolą bei kepame iš abiejų pusių. Skanaujame!
  2. 2. Pastebėjimas: Tešla privalo gautis vidutinio tirštumo, jeigu kepant blyneliai gaunasi itin minkšti reikia įberti dar šiek tiek miltų.
  3. Reklama
  4. 3. Pastebėjimas: Aš labai rekomenduoju šiuos blynelius skanauti su grietinės/žalumynų/česnakų padažu.
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau cukinijų blynų receptų rasite: Cukinijų blynai.