krakmolas: 1 valgomojo šaukšto (nebūtina, galima dėti tik miltus)
krapai
petražolės
druska
pipirai
aliejus (kepimui)
Recepto paruošimas
1. Iš pradžių cukiniją nulupame bei sutarkuojame. Jei labai vandeninga, nuspaudžiame skystį. Tuomet įmušame kiaušinius, sutarkuojame dviejų rūšių sūrius, sudedame supjaustytą vištieną, smulkiai supjaustytą svogūną, suberiame supjaustytus žalumynus, prieskonius, sudedame miltus, krakmolą bei kepame iš abiejų pusių. Skanaujame!
2. Pastebėjimas: Tešla privalo gautis vidutinio tirštumo, jeigu kepant blyneliai gaunasi itin minkšti reikia įberti dar šiek tiek miltų.
Reklama
3. Pastebėjimas: Aš labai rekomenduoju šiuos blynelius skanauti su grietinės/žalumynų/česnakų padažu.