1. Iš pradžių cukinijas nulupame bei sutarkuojames burokinės tarkos pagalba. Pabarstome druska, išmaišome bei paliekame pastovėti maždaug 10 minučių, nupilame susidariusį skystį. Svogūną, česnaką, laiškus smulkiai supjaustome. Tada beriame į cukinijas, įmušame kiaušinius, viską gerai išmaišome.
2. Tuomet beriame druskos, pipirų, galima įdėti ir kitų mėgiamų prieskonių. Miltų beriame tiek, kad gautumėte grietinės tirštumo tešlą. Kepame įkaitintoje keptuvėje, kol cukinijų blynai dailiai apskrus. Skanaujame!
Reklama
3. Pastebėjimas: Blynai pagaminti pagal šį receptą labai gardūs ir šalti.
4. Rekomendacija: Daugiau cukinijų blynų receptų rasite: Cukinijų blynai.