Cukinijų blyneliai su lašiša

2018-01-12 Autorius Skanėstai

Cukinijų blyneliai su lašiša

Ingredientai

    • cukinijos: 1 (vidutinio dydžio)
    • varškė: 1 pakelio (180-200 gramų)
    • kiaušiniai: 3
    • miltai: ~2 valgomųjų šaukštų (gali prireiktų truputį daugiau)
    • smulkinti krapai: pagal skonį
    • rūkyta lašiša: ~100 gramų
    • druska
    • pipirai
    Patiekimui:
    • grietinė
    • krienai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į sutarkuotą cukiniją įmušame kiaušinius, sudedame varškę bei išmaišome.
  2. 2. Tuomet į masę beriame miltus, prieskonius, krapus bei dar kartelį – maišome iki vientisos masės.
  3. Reklama
  4. 3. Po to dedame šaukštą paruoštos masės į keptuvę, uždedame gabalėlį lašišos, ant viršaus – dar truputį blynų masės bei kepame iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
  5. 4. Patiekti rekomenduojame su grietine, sumaišyta su krienais. Bet galite rinktis ir kitą mėgiamą padažiuką. Skanaus!
  6. 5. Pastebėjimas: Šalia galima patiekti šviežių daržovių, jos tikrai nepamaišys.
Mieliniai blynai su kefyru
(1)
Pikantiški varškėčiai su voveraičių padažu
(1)