Nuostabų pikantišką skonį šiai mišrainei suteikia krienų bei majonezo padažas. Viskas itin lengvai ir paprastai pagaminama. Nuotraukoje viską matote dar prieš išmaišymą.:)
Ingredientai
šviežios ančiukų širdelės: 500 gramų (arba vištienos širdelės)
1. Iš pradžių puode užverdame vandenį, nuo širdelių nupjauname riebaliukus, suedame į puodą, suberiame lauro lapelius ir pipirus bei verdame ant vidutinio kaitrumo ugnies maždaug 25 minutes.
2. Po to išvirtas širdeles atvėsiname bei supjaustome šiaudeliais.
Reklama
3. Tuomet bulves, burokėlius, morkas bei agurkus supjaustome šiaudeliais.
4. Galiausiai visus supjaustytus ingredientus suberiame į dubenį, sudedame mėgstamą majonezą, krienus, pagardiname druska ir maltais juodaisiais pipirais bei viską gerai išmaišome.
5. Rekomendacija: Daugiau mišrainių receptų rasite: Mišrainės.