1. Iš pradžių kiaušinį išsukame su cukrumi, supilame išlydytą sviestą bei pieną, išmaišome. Tada suberiame miltus bei užminkome tešlą. Padaliname tešlą į tris lygias dalis bei padedame į šaldymo kamerą porai valandų. Tešlai sustingus, ištraukiame vieną dalį iš trijį, ją tarkuojame į skardą, per stambią tarką ir dedame kepti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę, kol paruduoja. Tą patį padarome su likusia tešla.
2. Tuomet trupinius atvėsiname, truputį pagrūdame bei sumaišome su virtu kondensuotu pienu ir susmulkintais riešutais.
Reklama
3. Po to paimame taurelę smailu dugnu, ją truputį suvilgome vandeniu, dedame masę, truputį paspaudžiame ir iškratome suformuotą "kankorėžį". Taip padarome su visa likusia mase. Sudėjusios į lėkštę pabarstome su cukraus pudra. Skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau desertų receptų rasite: Desertai.