Dešrelių ir riestainių užkandis su sūriu

2017-10-17 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Dešrelių ir riestainių užkandis su sūriu
Ar Jūs kaip ir aš esate visiškai neįprastų užkandžių mėgėjas ir visada juos stengiatės išbandyti? Tokia dešrelių su riestainiais idėją pamačiau viename interneto portale ir jau kitą dieną puoliau gaminti. Receptas paprastas, nereikalaujantis jokių brangių produktų, o rezultatas nuostabus. Tikrai labai rekomenduoju išmėginti ir pasigaminti. 

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • pieniškos dešrelės
    • arbatiniai riestainiai (tik nesaldūs)
    • fermentinis sūris
    • pienas
    • grietinė
    • krapai
    • džiovintas bazilikas
    • aliejus: kepimo formos patepimui (arba sviestas)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje ant kiekvienos dešrelės užmaunkite riestainių.
  2. 2. Tuomet į pieną sumerkite dešreles su riestainiais bei palaikykite maždaug pusvalandį. Riestainius kartas nuo karto reikia pasukinėti, kad jie vienodai išmirktų.
  3. Reklama
  4. 3. Tada kepimo indą patepkite aliejumi arba sviestu bei sudėkite dešreles su riestainiais. Grietinę sumaišykite su susmulkintais krapais bei užtepkite ant viršaus, pabarstykite sutarkuotu sūriu ir bazilikais.
  5. 4. Kepkite apie 20–30 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanaukite!
Netradicinė pica su lavašu
(7)
Kepti smidrai su šonine ir sūriu
(3)