1. Pirmiausia blauzdeles apibarstome su druska bei pipirais. Iš visų pusių apkepiname įkaitintoje keptuvėje. Kai gerai apkepė, išimame iš keptuvės bei atidedame į šalį.
2. Tada į maisto kombainą sumetame šiek tiek pasmulkintą papriką, imbierą, įdedame kalendros, kario bei ciberžolės. Viską sumalame iki tyrės.
3. Tuomet keptuvėje, kurioje kepėme blauzdelės, pradedame kepinti smulkintą svogūną. Sumetame kvadratėliais supjaustytą antrą papriką, įdedame čili pipiro. Kai daržovės gerai pašyla, įpilame raudono vyno acto. Palaukiame, kol acto rūgštumas nugaruos bei tada sukrečiame konservuotus avinžirnius bei kombainu paruoštą masę. Ant viršaus sudedame apkepintas blauzdeles bei uždengiame dangčiu, kad pradėtų vykti svarbiausias darbas. Taip sumažinusios ugnį troškiname maždaug gerą pusvalandį.
4. Patiekiame su virtais basmati ryžiais, o ant troškinuko dar uždedame šaukštą natūralaus jogurto.