1. Paruošiame tešlą: Nurodytus ingredientus išmaišome bei išminkome. Iš tešlos iškočiojame maždaug 0,5 centimetro storio lakštą bei įklojame į keraminį kepimo indą.
2. Paruošiame įdarą: Iš faršo suformuojame kukulius. Apkepame aliejuje bei išdėliojame ant tešlos. Brokolius išskaidome šakelėmis bei išdėliojame tarp mėsos. Pabarstome druska bei pipirais. Svogūną nulupame, stambiai supjaustome, apkepiname aliejuje bei supilame ant mėsos ir brokolių. Užbarstome sutarkuotu sūriu. Kiaušinį išplakame, įberiame druskos. Išmaišome su grietine bei užpilame ant paruošto apkepo.
Reklama
3. Tuomet kepame iki 175 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug pusvalandį, kol ima gelsti sūrio bei grietinės pluta. Patiekiame ir skanaujame!
4. Pastebėjimas: Šiam patiekalui galima panaudoti ir vakarykščius kotletus.