Garnyras: Ant grotelių kepti pievagrybiai

2021-01-13 Autorius Jurgita - Jurgitos virtuvėlė

Garnyras: Ant grotelių kepti pievagrybiai
Vasara - tai pats geriausias metas įvairiausiems kepiniams lauke, bet jais galima užsiimti visus metus, reikia tik noro. Šašlykai, šonkauliukai ir kiti fantastiški patiekalai kepami būtent šiuo metų laiku, o prie visų jų itin labai tinka ant grotelių iškepti pievagrybiai. Tikrai paprasta, bet labai nerealiai skanu. 

Ingredientai

    • pievagrybiai: 3 pakelių
    • provanso arba kitokios žolelės
    • pipirai
    • druska
    • česnako granulės
    • majonezas: 500 gramų

    Recepto paruošimas

  1. 1. Gaminimas tikrai itin paprastas: nuplautus pievagrybius apibarstykite prieskoniais.
  2. pievagrybiai apibarstyti prieskoniais
  3. 2. Tuomet sudėkite majonezą ir viską gerai išmaišykite.
  4. pievagrybiai marinuojami su majonezu ir prieskoniais
    Reklama
  5. 3. Palikite pasimarinuoti kelias valandas.
  6. 4. Po to paruoštus pievagrybius dėkite ant grotelių ir kepkite. Skanaukite!
  7. 5. Patarimas: Jeigu norisi, galite kepti ir orkaitėje, viskas pavyks taip pat puikiai.
  8. 6. Rekomendacija: Daugiau garnyrų receptų rasite: Garnyrai.
Perlinių kruopų sriuba su grybais
(1)
Voveraičių sriuba su šviežiomis bulvėmis
(1)
Makaronai su grybų-vištienos padažu
(3)