Patiko ir man ir svečiams. Turėjau truputį daugiau įpilti kefyro, nes nepatiko tešla, per tiršta atrodė. Ir kepiau 10 min ilgiau. Ant viršaus labai pabarstukai gerai, nes pats pyragas nėra saldus. Bus favoritas! Ačiū už receptą 😉
Atsakyti
Jolanta
Visus produktus matavau ir svėriau. Sviestą ištirpinau. Gavosi labai tiršta tešla, sunkiai maišoma šaukštu. Kepant beveik neiškilo. Dabar vėsta.
Atsakyti
Gavosi labai sausas, nors miltų dėjau 300g., iškilo labai nedaug.
Atsakyti
Jūra
Vietoj sodos berkite 1,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, o sviesto 200 gramų. Tešla turi būti riebios grietinės tirštumo. Jei dar per skysta, įpilkite dar truputį kefyro.
Aldona
Atsakyti
Daiva
Kristina
Atsakyti
Jolanta
Atsakyti
RIMA
Atsakyti
Rasa
Atsakyti
Jūra