Aš pati grikių kepsnelius kepu tais atvejais, kai nusibosta mėsos ir žuvies patiekalai, kai nesinori sunkaus maisto, ir šiaip, kada norisi ko nors ne kasdieniško. Grikių kepsneliai idealiai tinka ir pusryčiams, ir pietums ir vakarienei. Pusryčiams kepsnelius galima patiekti su kiaušiniene, pietums – su troškintomis arba šviežiomis daržovėmis, o vakarienei – su mėgstamomis salotomis. Kepsneliai dar skanesni būna su įvairiais padažais. Prie kepsnelių galima paruošti karštą padažą: su šonine, svogūnais bei grietinėle, arba pagaminti majonezo padažą: viename indelyje sumaišome šiek tiek pomidorų padažo ir majonezo (padažą dar galima pagardinti trintu česnaku). Į grikių kepsnelius taip pat galima įmaišyti ir cukinijos (jeigu jos turite).
Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi ~20 nedidelių kepsnelių.
Kristina
Atsakyti
Dovile Zarkoviene
Atsakyti