Galiu užtikrinti, kad įdaryti kotletai su morkomis, svogūnais, sūriu ir kiaušiniais, patiekti su raugintais kopūstais - idealus pasirinkimas išalkusiai šeimai.
1. Pirmiausia į pasirinktą faršą įmušame kiaušinį, įdedame mėgiamų prieskonių.
2. Įdarui naudojame sutarkuotas morkas, svogūną bei sutarkuotą sūrį.
Reklama
3. Morkas ir svogūną apkepame keptuvėje, kol suminkštės. Pabarstome prieskoniais.
4. Suformuojame norimo dydžio kotletus su pasiruoštu įdaru ir užberdamos tarkuoto sūrio.
5. Apkepame kotletus keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
6. Kai jau kotletai apkepa, dedame į kaitintą orkaitę ir kepame maždaug 15-20 minučių.
7. Garnyrui Rimas rekomenduoja raugintus kopūstus su morkomis, aliejumi ir svogūnais, taip pat keptas bulves, bet jūs galite rinktis tai, ką patys labiausiai mėgstate. Skanaus!
Sveiki :) Ačiū už receptą. Bandau kepti dabar. Tik nėra pilnai pateikta eiga. Aš kai nelabai moku gaminti :D man nėra aišku kokia temperatūrą nustatyti orkaitėje. Bandau kepti ant 160 laipsnių, tikiuosi neišdžius kotletukai.
Atsakyti
undefined
Jeigu turi brendžio, tai nesudžius
Birutė
Pagaminau iš kalakuto šlaunelės ir jautienos maišytos maltos mėsos su tuo įdaru! 👍 Skanu 😋
Atsakyti
Ačiū, puikus receptas, ką tik išbandėm! Kartosim būtinai, tuo labiau, kad nesam su vyru labai patyrę virėjai, tai daug patys neeksperimentuojam.
Atsakyti
Vida
Seniai jau taip gaminu, tik sūrio nededu. Labai skanu. Vadinu zrazais.
Atsakyti
Egle Klovaite
Atsakyti
Vilda
Atsakyti
undefined
Birutė
Atsakyti
Rolanda
Atsakyti
Vita
N.
Atsakyti
N.
Atsakyti
jonas
Atsakyti
As
Atsakyti
Daiva
Atsakyti
Irena
Atsakyti
Ausra
Atsakyti
Aldona
Atsakyti
Rita
Atsakyti
Emilija Ustinoviene
Atsakyti
Janina
Atsakyti
Laima Staneikaite-Kreivaitiene
Atsakyti
Rasa
Atsakyti
V
Ilka
Atsakyti
as
Marija
Atsakyti
Eva
Atsakyti
Danutė
Drasutis ramanauskas
Atsakyti
Rasa Guobyte Razumiene
Atsakyti
jonas
Atsakyti
Sigita
Atsakyti
Vida
Atsakyti