Patys skaniausi kotletai su vafliais

2019-10-24 Autorius WorldRecipes.lt

Patys skaniausi kotletai su vafliais
Esu beveik tikra, kad tokių kotletų dar niekada negaminote. Tai itin pasiteisinęs eksperimentas. Pasižymėjau kaip vieną iš pačių nuostabiausių, kad tik neužmiršti ir būtinai gaminti ateityje.

Ingredientai

    • mėgstamas faršas: 1 kilogramų (sumaišiau vištieną su kalakutiena)
    • dideli kvadratiniai vafliai: 1 pakelio
    • kiaušiniai: 5
    • svogūnai: 1 (didelio)
    • miltai: 3 šaukštų
    • pienas: trupučio
    • druska
    • kiti mėgstami prieskoniai kotletams

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į faršą įmušame vieną kiaušinį bei sudedame susmulkintus svogūnus.
  2. 2. Tuomet pabarstome druska ir kitais mėgstamais kotletų prieskoniais.
  3. Reklama
  4. 3. Tada atskirame inde išplakame likusius kiaušinius, beriame miltus, druskos ir pieno pilame tiek, kad plakinys gautųsi vos skystesnės konsistencijos nei grietinė.
  5. 4. Po to vaflį sluoksniuojame su faršu.
  6. 5. Nedarome daugiau nei trijų sluoksnius mėsos, nes kitaip gali neiškepti.
  7. vafliniai kotletai sluoksniavimas
  8. 6. Kai jau sutepame viską - šiek tiek prislegiame porai minučių, kad susigertų vafliai. Nelaikome šitaip ilgiau nei 5 minutes, nes bus sunku supjaustyti.
  9. vafliniai kotletai suspaudimas
  10. 7. Paskui supjaustome norimo dydžio kepsneliais.
  11. 8. Merkiame į kiaušinių plakinį ir kepame iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje. Geriau nustatome silpnesnę ugnį, kad spėtų ir vidus iškepti.
  12. 9. Jeigu bus mažiau mėsos sluoksnių - ugnis gali būti didesnė.
  13. 10. Patiekiame su mėgstamu garnyru ir skanaujame fantastiškais kotletais!

undefined

Labai senas receptas jaunistej gamindavom visos dabar kiek primirstas
Atsakyti

Inga .

Aš kiaušinio plakinyje apvolioju tada miltuose ir verdu aliejuje. Labai gražiai išsipučia ir tikrai mėsyte nebūna žalia.
Atsakyti

Inga

Seniai taip gaminu, liuks
Atsakyti

Kristina

Pati taip kepu labai man skanus. Ir šendien kepsiu.
Atsakyti

Sergejus

Merginų žiūrėkit,kad nereikėtų keiktis man:-)
Atsakyti

Česlovas Jankus

Super receptukas reiks pamėginti , nes nedaug ingidijantu 🤗👍👨‍🍳
Atsakyti

Alma

O užtektu dviejų kiaušinių? Nes nelabai mėgstu jų skonio 😣
Atsakyti

Rasa

Aš į faršą kiaušinių niekada nededu, o į tešlą dedu vieną, man užtenka, ir ją darau kaip mažiems blynams, tirštesnę. Vaflius susipjaustau iš karto norimo dydžio, o ne visą tepu, ir darau du sluoksnius faršo.

Amelija

gaminu su vafliniais taleriais-nareikia pjaustyti.Gaunasi gražūs , apvalūs kotletukai .😊
Atsakyti

Labai senai ieškojau recepto. Ačiū!
Atsakyti

Aldona

Pabandžiau pagaminti, tai labai patiko. Vyras labai gyrė, kad sotu ir labai skanu. Ačiū už receptą.
Atsakyti

undefined

Labai dažnai darau ir darau su česnakiniu padažu su mėta padaryt. Tobulas skonis
Atsakyti

Katazina

Tokiu būdu aš gaminu ceburekus. Faršui naudoju vištieną. Gaunasi skaniai. Išbandykite.
Atsakyti

Dovile

Super receptas.

Jura Nesvarbi

Butinai isbandysiu, neteko taip daryti.
Atsakyti

Genovaite

Tinginiu ceburekais vadindavom
Atsakyti

Rima

Skanu ir su varškės įdaru
Atsakyti

Audronė Meduneckienė

Labai įdomu ir negirdėta
Atsakyti

Jolanta

Šiandien kepiau, senas bet geras receptas, vadinam čeburekais.
Atsakyti
Šviežių kopūstų kotletai su manais
(122)
Kapotos lašišos kotletai
(1)
Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais
(4)