Indiška Tandoori vištiena, marinuota jogurte

2021-03-17 Autorius Santa Maria

Indiška Tandoori vištiena, marinuota jogurte
Tandoori vištiena yra labai skanus patiekalas atkeliavęs iš Indijos. Tai su jogurte marinuota vištiena. Ją labai skanus patiekti patiekti su virtais ryžiais ir raita padažu. Žinoma, galite rinktis ir savo mėgstamą garnyrą prie vištienos.

Ingredientai

    • vištienos filė: 500 gramų
    • natūralus jogurtas: 100 mililitrų
    • sviestas
    • "Santa Maria" Indian Spices Tandoori Chicken: 1 pakelio
    Patiekimui:
    • virti ryžiai
    • raita padažas

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia sumaišome natūralų jogurtą bei Tandoori prieskonių mišinį tarpusavyje.
  2. 2. Supjaustome vištienos filė gabaliukais.
  3. supjaustyta vištienos filė gabaliukais
    Reklama
  4. 3. Marinuojame vištienos gabaliukus jogurto padaže mažiausiai 10 minučių.
  5. 4. Po to suveriame vištieną ant iešmelių ir kepame orkaitėje maždaug 10 minučių (225 laipsnių temperatūroje) arba kol vištiena iškepa.
  6. 5. Po to patepame vištieną su tirpintu sviestu ir pakepame orkaitėje dar kelias minutes.
  7. 6. Patiekiame su virtais ryžiais ir raita padažu arba kitu mėgstamu garnyru ir skanaujame!
  8. 7. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Vištienos ir moliūgų troškinys
(20)
Udon makaronai su shimeji grybais ir vištiena
(1)
Apelsinų sultyse troškinta vištiena
(4)