Itališka brusketa su kumpiu, pomidorais ir burata sūriu pagal Beatą

2021-05-25 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Itališka brusketa su kumpiu, pomidorais ir burata sūriu pagal Beatą
Jau esu ne vieną kartą sakiusi, kad aš labai pamėgau burata sūrį. Kai tik pamatau jo parduotuvėje, visada būtinai nusiperku. Įprastai su šiuo sūriu aš ruošiu pačias įvairiausias salotas, bet pamačiusi Beatos brusketų receptą, nusprendžiau, kad būtinai jas išmėginsiu. Ir brusketa čia nerealiai tiko, gavosi puikus užkandis, kurį labai greitai suvalgėme ir vieningai nusprendėme, kad artimiausiu metu būtinai pakartosime.

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia čiabatos duonelę supjaustykite riekelėmis.
  2. 2. Tada sudėkite jas į kepimo indą ir pabarstykite druska bei apšlakstykite aliejumi.
  3. 3. Paskrudinkite karštoje, įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 5-7 minutes.
  4. 4. Po to ant duonos riekelių dėkite plėšytą buratos sūrį, Serrano kumpio juosteles, rukolos lapelius ir perpus perpjautus vyšninius pomidorus.
  5. 5. Štai ir viskas. Paprastas, bet labai skanus užkandis jau paruoštas. Skanaukite!
  6. beatos itališka brusketa su kumpiu, pomidorais ir burata sūriu
Keptas camembert sūris su figomis
(1)
Mini taco tubs - kukurūzų geldelės su vištiena ir daržovėmis
(3)
Užkandžiai su lašiša ir sraigių ikrais
(1)
Kietojo sūrio užtepėlė keptai duonai
(2)