Tortilijų skrebučiai su troškinta vištiena (Tostadas de Tinga de Pollo) - tai nuostabus vasaros (ir ne tik) užkandis, kurį vieną kartą išmėginę, garantuoju, kad gaminsite dar ir dar kartą. Jeigu įprasti patiekalai kiek pabodę ir norisi visiškai naujų skonių, tokia tostada bus pats tas! Aš pati asmeniškai itin mėgstu meksikiečių virtuvę, bet iki šiol dar nebuvau ruošusi tokių tortilijų su vištiena. Skonis tikrai nustebino, o ir išvaizda be galo nuostabi - kaip ir daugybės kitų meksikietiškų patiekalų - spalvinga ir itin viliojanti. 🙂
Jei galvojate, kaip atrodo konservuotų chipotle čili pipirų pakuotė, pridėjau foto recepto eigoje, bet jeigu vis tiek nepavyksta rasti kažko panašaus parduotuvėje, tada galite naudoti ir kitokius konservuotus aštrius pipirus. Šių tortilijų paruošimas šiek tiek užtrunka, bet tikrai verta pasikuisti virtuvėje ir paskui atsipūtus mėgautis nuostabiu skoniu.
P. S. Dar reikia nepamiršti susiplakti Margaritų, ir namuose galima surengti tikrą meksikietišką vakarėlį! O jeigu dar ir meksikiečių melodramą įsijungsite, tuada jau būtų damų vakaras meksikietiškai.
Tad nieko nelaukiam ir pradedam gamybą. 😉
Que aproveche! 😉
Irūna
Atsakyti