Aromatinga Teriyaki vištiena

2020-04-24 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Aromatinga Teriyaki vištiena
Ganėtinai greitai pagaminamas patiekalas, kurį tikrai nesunku pagaminti. Be to, Santa Maria Teriyaki prieskonių mišinys tikrai suteiks patiekalui nuostabų autentišką Azijos skonį. Patiekiame kartu su Basmati ryžiais ir keptomis daržovėmis - gausime nuostabius pietus ar vakarienę!

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia supjaustome vištienos filė gabaliukais ir sudedame juos į dubenį.
  2. supjaustyta vištienos filė gabaliukais
  3. 2. Užberiame vieną kamštelį Teriyaki prieskonių mišinio ant vištienos.
  4. 3. Tada suberiame bulvių krakmolą ir pamaišome vištienos gabaliukus.
  5. 4. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų.
  6. keptuvė su įkaitintu aliejumi
  7. 5. Kepame vištieną iš visų pusių, kol jis taps rusvai auksinės spalvos.
  8. apkepti vištienos gabaliukai
  9. 6. Nuimame keptuvę nuo viryklės ir išvalome.
  10. 7. Smulkiai supjaustome svogūną.
  11. Aromatinga Teriyaki vištiena
  12. 8. Įkaitiname dar alyvuogių aliejaus keptuvėje ir kepame supjaustytą svogūną, salierų stiebus ir morkas.
  13. 9. Įberiame dar vieną kamštelį prieskonių ir kepame, kol daržovės šiek tiek paruduos, bet išliks vis dar traškios.
  14. 10. Tuomet dedame vištieną atgal į keptuvę, įpilame sultinio ir viską išmaišome.
  15. 11. Pagardiname druska, Teriyaki prieskoniais, anakardžiais ir medumi.
  16. 12. Pagamintą patiekalą pabarstome sezamo sėklomis.
  17. 13. Patiekiame su garintais brokoliais ir Basmati ryžiais arba kitu mėgstamu garnyru. Lepinamės!
  18. 14. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
Tortilijos su mėsa, daržovėmis ir skaniu padažu
(5)
Vištienos ir moliūgų troškinys / karis su paprikomis
(3)