Jautienos liežuvis grietinėlės padaže

2023-09-30 Autorius Virtuvėje pas Dalią

Jautienos liežuvis grietinėlės padaže
Šiandien noriu pasidalinti su Jumis labai skaniu ir neįprasto troškiniu, kurį aš ruošiu iš jautienos liežuvio. Patikėkite kai pirmą karta mėginau šį receptą, tai nieko įspūdingo nesitikėjau, bet skonis pranoko visus lūkesčius. Ir nuo to laiko labai dažnai gaminu. Šeima visada lieka labai patenkinta. Tikrai labai rekomenduoju išmėginti ir Jums. Esu visiškai tikra, kad išsisaugosite receptą ir ateičiai. Tad pradedam gaminti jau dabar!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • jautienos liežuviai: 1
    • sviestas (kepimui)
    • aliejus (kepimui)
    • česnakas: poros skiltelių
    • svogūnai: 1
    • morkos: 2 (arba pagal skonį)
    • saldžiosios paprikos: 1 (arba pagal skonį)
    • grietinėlė: 200 mililitrų
    • druska
    • pipirai
    Patiekimui:

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių išverdame liežuvį ir nulupame odelę.
  2. 2. Tada supjaustome riekelėmis.
  3. Reklama
  4. 3. Keptuvėje pakepiname sviesto ir aliejaus mišinyje svogūną, česnako porą skiltelių, morkas griežinėliais ir saldžios paprikos kubeliais.
  5. 4. Kepame tol, kol suminkštėja morkos.
  6. 5. Tada sudedame pjaustyta liežuvį ir užpilame 200 mililitrų grietinėlės.
  7. 6. Pagardiname druska, pipirais ir patroškiname maždaug 15 minučių.
  8. 7. Patiekiame su virtomis bulvėmis ir raugintais agurkais arba kitu mėgstamu garnyru. Skanaujame!
Meksikietiškos taco salotos su malta jautiena
(1)
Taco su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis
(1)
Tortilijų takai - tacos su kepta pjaustyta jautiena
(2)
Graikiška musaka (moussaka) - mėsos ir baklažanų apkepas
(3)