Jogurtiniai blyneliai su braškėmis

2019-07-06 Autorius Rasos virtuvės užrašai

Jogurtiniai blyneliai su braškėmis
Šie blyneliai gaunasi labai minkšti ir gardūs. Jie tikrai patiks ir dideliems, ir mažiesiems ragautojams.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • braškės: ~200-300 gramų
    • natūralus jogurtas be priedų: 400 grmaų
    • kiaušiniai: 2
    • cukrus: 3 valgomųjų šaukštų
    • druska: žiupsnelio
    • vanilės ekstraktas: 1 arbatinio šaukštelio
    • miltai: 250 gramų
    • kepimo milteliai: 2 arbatinių šaukštelių

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame druską, cukrų, supilame jogurtą, vanilės ekstraktą bei viską gerai išplakame. Tada supilame persijotus miltus, kepimo miltelius bei su mikseriu išplaame. Tešlą paliekame maždaug 10-15 minučių pastovėti.
  2. 2. Tuomet braškes nuplauname, nusausiname bei supjaustome griežinėliais.
  3. Reklama
  4. 3. Po to keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus bei šaukštu dedame tešlą formuodamos blynelius. Nieko nelaukdamos ant jos sudedame kelis braškių gabaliukus. Kai pasirodys burbuliukai, gražiai mentele apverčiame ir dar maždaug minutę pakepame. Kepame ant mažos ugnies. Patiekiame su mėgstamais pagardais ir skanaujame!
  5. 4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.
Jogurtiniai blyneliai su braškėmis
Blyneliai su plaučiais
(2)