1. Pirmiausia į dubenį įmušame kiaušinius, suberiame druską, cukrų, supilame jogurtą, vanilės ekstraktą bei viską gerai išplakame. Tada supilame persijotus miltus, kepimo miltelius bei su mikseriu išplaame. Tešlą paliekame maždaug 10-15 minučių pastovėti.
2. Tuomet braškes nuplauname, nusausiname bei supjaustome griežinėliais.
Reklama
3. Po to keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus bei šaukštu dedame tešlą formuodamos blynelius. Nieko nelaukdamos ant jos sudedame kelis braškių gabaliukus. Kai pasirodys burbuliukai, gražiai mentele apverčiame ir dar maždaug minutę pakepame. Kepame ant mažos ugnies. Patiekiame su mėgstamais pagardais ir skanaujame!
4. Rekomendacija: Daugiau blynelių receptų rasite: Blyneliai.