Blynai su pasukomis ir kepimo milteliais

2023-01-29 Autorius Ingrida - Kviečiu į virtuvę

Blynai su pasukomis ir kepimo milteliais
Ar turime čia  daug blynų gerbėjų, kurie mėgsta juos rinktis pusryčiams? Mano šeima tikrai yra tokia, kuri blynų pusryčiams niekada neatsisako ir galėtų šitaip pusryčiauti, kad ir kiekvieną dieną. Tad šį kartą su Jumis pasidalinsiu savo labai pamiltu receptu, blyneliais su pasukomis ir kepimo milteliais, kurie gaunasi fantastiški. Jau kelios mano draugės išmėgino šį receptą ir visos jį labai gyrė. Tad dabar atėjo ir Jūsų eilė išmėginti. Esu tikra, kad skoniu nenusivilsite! 

Ingredientai

    • kiaušiniai: 2
    • cukraus: 2 valgomųjų šaukštų
    • vanilinis cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • pasukos: 200 mililitrų
    • kepimo milteliai: 0,5 arbatinio šaukštelio
    • miltai: ~5-6 valgomųjų šaukštų
    • aliejus: šlakelio (kepimui)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia kiaušinius išsukite su cukrumi ir vanilinu.
  2. 2. Tada supilkite pasukas ir įsijokite miltus su kepimo milteliais.
  3. 3. Tuomet keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų.
  4. 4. Kepkite blynelius iš pasiruoštos tešlos iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda ir iškepa.
  5. 5. Patiekite su savo mėgstamais pagardais ir skanaukite!
  6. 6. Patarimas: Labai skanu patiekti su klevų sirupu ir uogomis. Aš pati šį kartą patiekiau su savo šaldytomis uogomis.
  7. 7. Rekomendacija: Daugiau blynų receptų rasite: Blynai.
Blynai su pasukomis ir kepimo milteliais
Cukinijų blyneliai su avinžirniais
(2)