1. Pradžioje gilų indą (2 litrų talpos) išklojame su maistine plėvele. Vyniotinį supjaustome riekelėmis bei išklojame jomis visą indą.
2. Tuomet želatiną užpilame vandeniu bei paliekame kelias minutes išbrinkti. Po to ištirpiname karšto vandens vonelėje. Atvėsiname.
3. Tada jogurtą išplakame su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Atvėsusią želatiną įmaišome į jogurto masę bei kruopščiai išmaišome. Suberiame uogas bei supjaustytus persikus ir išmaišome.
4. Jogurto kremą supilame į indą, o ant viršaus sudėliojame likusį supjaustytą vyniotinį.
5. Paruoštą tortą pastatome į šaldytuvą, kad sustingtų. Geriausiai palaikome per visą naktį. Skanaujame!
Kepeja
Išbandžiau, skanus, tik nepakankanamai tvirtas jogurto pagrindas, kitą kartą dėčiau daugiau želatino.
Atsakyti
Kepeja
Atsakyti