1. Pradžioje iš juodos duonos (naudota Jorės juodą duona be priedų) išspauskite vieno kąsnio apskritimus. Aš pati tam panaudojau mažą stikliuką, bet idealiai tinka ir mažos sausainių formėlės.
2. Juos trumpai apkepkite labai karštoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir abiejų pusių, kol lengvai apskrus.
3. Dar karštus pabarstykite druska bei suberkite atvėsti ant popierinio ranšluostuko.
4. Tuomet varškę kremui pertrinkite per sietelį, sumaišykite su grietine bei aliejumi.
5. Sumaišykite su labai smulkiai sukapotais krapais, spaustais česnakais bei prieskoniais.
6. Viską gerai išsukite bei per konditerinį maišelį su antgaliu (renkamės didesnį kad neužstrigtų prieskoniai, arba tiesiog dekoruojame per nukirptą maišelį su nukirptu kampu) užspauskite ant atvėsusios duonos.
7. Po to papuoškite juodos alyvuogės puselėmis bei šviežiai nuskintomis prieskonio šakelėmis. Skanaukite!