1. Iš pradžių cukrų gerai ištriname su minkštu sviestu. Dedame kiaušinį, vanilę, majonezą (į jį suberiame sodą) bei gerai maišome. Tuomet beriame miltų, tik nepadauginame. Privalo gautis labai minkšta, bet jau minkoma tešla.
2. Tada per mėsmalę su antgaliu sausainiams formuojame juosteles. Galiausiai kepame iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol taps aukso spalvos. Mėgaujamės!
Reklama
3. Pastebėjimas: Jeigu mėgstate saldžiau, galite dar aplieti šokolado glazūra. Arba į tešlą beriame daugiau cukraus. Labai gardūs ir traškūs sausainukai.
Ada Paukštytė
O koks sviestas? Kambario temperatūros ar ne?
Atsakyti
Ada Paukštytė
Atsakyti
Birute Ramoskiene
Atsakyti
Ad
Atsakyti
Rasa
Atsakyti