Kalakutienos mišrainė "Po baliaus"

2018-12-07 Autorius Segebutės užrašai

Kalakutienos mišrainė "Po baliaus"

Ingredientai

    • kalakutienos mėsa: 500 gramų (kepta arba virta)
    • majonezas: 4-5 valgomųjų šaukštų
    • morkos: 2-3 (virtos arba keptos, galima ir nedėti)
    • kalafioras: 0,5 (~300 gramų)
    • konservuoti kukurūzai: 1 indelio - 400 gramų (arba konservuoti žirneliai)
    • marinuoti agurkai: 4-6
    • šviežios petražolės: kuokšto (nėra būtina)
    • žali svogūnų laiškai: 150-200 gramų
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių kalakutieną smulkiai supjaustykite, išmaišykite su majonezu bei palikite šaltai bent 15 minučių. Galite stovėti iki 12 valandų.
  2. 2. Tuomet smulkiai supjaustykite šviežią kalafiorą, petražoles, raugintus agurkus bei svogūnus.
  3. Reklama
  4. 3. Tada dubenyje sumaišykite visus ingredientus tarpusavyje. Ragaukite, sūdykite bei pipirinkite pagal savo skonį.
  5. 4. Galiausiai pateikite su paskrudinta daugiagrūdės duonos riekele, prie karštos arbatos. Skanaukite!
  6. 5. Rekomendacija: Daugiau kalakutienos receptų rasite: Kalakutienos receptai
Balta mišrainė rusiškai pagal Beatą
(2)