1. Keptuvėje įkaitinkite aliejų iki aukštos temperatūros. Suberkite kuskusą ir maišykite apie 2-3 minutes kol įgaus aukso atspalvį. Sumažinkite temperatūrą ir kepkite uždengus apie 8-10 minučių kol skystis absorbuosis ir kuskusas taps švelnus, minkštas. Viską supilkite į didelį dubenį.
2. Sumaišykite visus padažo ingredientus. Pusę jo supilkite į dubenį su karštu kuskusu ir gerai išmaišykite.
3. Salotų lapus išdėliokite lėkštėje. Ant viršaus sudėkite kalakutieną, žaliąsias pupeles, ridikus ir fetą. Išsklaidykite kuskusą ir viską sumaišykite. Patiekite su traškia duona ir likusiu padažu.
Kotryna
Nuostabaus, neįtikėtino skonio salotos. Šeima labai mėgsta kuskusą (virta), taigi, visus maloniai nustebino toks šių kruopų gaminimo būdas. Tikrai verta išbandyti.
Atsakyti
Kotryna
Atsakyti