1. Pirmiausiai mėsą sumaišykime su smulkiai supjaustytu svogūnu, kmynais, kiaušiniu bei mėgstamais prieskoniais.
2. Iš gautos masės šlapiomis rankomis suformuokime graikiško riešuto dydžio kukuliukus ir apkepkime aliejuje, užpilkime paruoštu padažu ir patroškinkime maždaug 10-15 minučių.
3. Padažui miltus apkepinkime svieste, supilkime sultinį, grietinę bei nuolat maišydami pakaitinkime. Paskaninkime prieskoniais bei pabarstykime žalumynais. Galiausiai kukulius patiekime su bulvių koše ir mėgiamomis daržovėmis. Skanaus!
Robertas Simonavičius
Gali juos vadinti kai tik norisi gal net Frekenkok kukuliais jie niekuo nesiskiria nuo tradicišku.
Atsakyti
Robertas Simonavičius
Atsakyti