Karšti sumuštiniai su karamelizuotais svogūnais ir kumpiu

2017-10-17 Autorius Oditėlės blogas

Karšti sumuštiniai su karamelizuotais svogūnais ir kumpiu
Vos pažiūrėjus į nuotrauką gali pasirodyti, kad tai dar vieni paprasti karšti sumuštiniai. Bet Jūs neapsigaukite, nes tobulą skonį jiems suteikia kamarelizuoti svogūnai. Tikrai itin rekomenduoju išmėginti. :)

Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 8 sumuštiniai.

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    Sumuštiniams:
    Karamelizuotiems svogūnams:
    • svogūnai: 4 (didesni)
    • aliejus: 2 valgomųjų šaukštų
    • rudasis cukrus: 4 valgomųjų šaukštų
    • raudonasis vyno actas: 4 valgomųjų šaukštų
    • druska
    • malti juodieji pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pradžioje keptuvėje įkaitiname aliejų.
  2. 2. Sudedame griežinėliais supjaustytus svogūnus. Kepame ant vidutinės ugnies tol, kol svogūnai suminkštės bei apkeps.
  3. Reklama
  4. 3. Tada sudedame cukrų, actą, pagardiname druska, maltais juodaisiais pipirais bei maišydami dar kepame, kol skystis nugaruos.
  5. 4. Tuomet imame 8 batono riekeles, iš abiejų pusių aptepame minkštu sviestu bei sudedame į kepimo skardą.
  6. 5. Ant kiekvienos uždedame keptų karamelizuotų svogūnų, sūrio riekelę bei kumpio riekelę.
  7. 6. Po to ant viršaus vėl uždedame iš abiejų pusių sviestu apteptas batono riekeles.
  8. 7. Galiausiai sumuštinius apskrudinti galite tiek sausoje keptuvėje, tiek orkaitėje, kurią įkaitiname iki 220 laipsnių temperatūros įjungę grilio režimą (nepamirštame sumuštinių apversti, kai apskrus iš vienos pusės). Skanaujam!
  9. 8. Rekomendacija: Daugiau karštų sumuštinių receptų rasite: Karšti sumuštiniai.
Croque Monsieur - prancūziški karšti sumuštiniai orkaitėje
(6)