Kepta vištiena su medumi

2018-05-07 Autorius Shutterstock

Kepta vištiena su medumi

Ingredientai

    • vištiena: 1 kilogramo (naudotos blauzdelės)
    • raudonojo vyno actas: 50 mililitrų
    • medus: 3 šaukštų
    • pipirai
    • druska
    • dž. žolelių mišinys: 1 šaukšto

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių vištieną pamarinuokite vyno acte maždaug pusvalandį.
  2. 2. Tuomet ištraukusios vištieną iš acto pabarstykite prieskoniais, gerai "pamasažuokite" bei guldykite į skardą skirtą kepimui.
  3. 3. Tada aptepkite su skystu medumi bei dėkite į orkaitę kepti maždaug pusvalandžiui iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Skanaukite!
  4. 4. Rekomendacija: Daugiau vištienos receptų rasite: Vištienos receptai.
  5. 5. Rekomendacija: Prie šios vištienos labai tinka Tobulai išvirti Basmati ryžiai.
Antienos ir vištienos kukuliukai su pievagrybių padažu
(1)