Kepta žuvis su kaparėlių ir citrinos padažu

2020-04-12 Autorius WorldRecipes.lt

Kepta žuvis su kaparėlių ir citrinos padažu
Mūsų šeimai labai patiko šis keptos žuvies paruošimo būdas. Būtinai pamėginkite!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • tilapijos filė: 700 gramų
    • sviestas: 3 valgomųjų šaukštų
    • kaparėliai: 2 valgomųjų šaukštų
    • baltas sausas vynas: 100 gramų
    • pienas: 2 valgomųjų šaukštų
    • citrinos sultys: iš 1 vnt.
    • cukrus: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia žuvį pabarstome druska bei pipirais.
  2. 2. Tuomet ištirpiname sviestą keptuvėje ir kepame žuvį kol apskrus iš abiejų pusių.
  3. Reklama
  4. 3. Tada žuvį išimame iš keptuvės, kol kas padedame ją į šalį.
  5. 4. Gaminame padažą: Pilame vyną ir citrinos sultis į tą pačią keptuvę, kur kepė žuvis.
  6. 5. Patarimas: Video galite matyti kaip teisingai išspausti apelsino arba citrinos sultis, kad gautumėte maksimalią naudą iš vaisiaus.
  7. 6. Kaitiname kol sumažės skysčio perpus.
  8. 7. Įdedame kaparėlius ir įpilame pieną, kaitiname kol užvirs.
  9. 8. Pagardiname druska ir pipirais pagal savo skonį.
  10. 9. Patarimas: Jei padažas atrodo kiek per rūgštus, įdedame šiek tiek cukraus.
  11. 10. Galiausiai žuvį serviruojame ir užpilame padažu. Lepinamės!
  12. patiekta kepta žuvis
  13. 11. Rekomendacija: Daugiau žuvies patiekalų receptų rasite: Žuvies patiekalai.
Sumuštiniai su sūdyta lašiša
(3)
Žuvies apkepas
(1)
Menkė - Žuvis garstyčių padaže
(3)
Skani žuvienė iš karpio galvos
(2)