1. Iš pradžių miltus sumaišome su kepimo milteliais. Pieną užviriname su druska, supilame ant miltų bei išmaišome. Supilame aliejų. Maišome šaukštu, kol tešla pravės tiek, kad būtų galima minkyti rankomis.
2. Tuomet išminkius tešlą sudaliname į nedidelius kamuoliukus bei plonai iškočiojame.
Reklama
3. Kepame kartoje sausoje keptuvėje, kol atsiras gelsvos pūslės. Apverčiame.
4. Po to iškeptas tortilijas, deda,e vieną ant kitos bei uždengiame sudrėkintu rankšluosčiu, paliekame atvėsti.
5. Pastebėjimas dėl įdaro: Taip pat galite dėti ir susmulkinto virto kumpio ar vištienos, konservuotų kukurūzų, daržovių... Viskas pagal norus ir išmonę:)
6. Tada priedus skirtus įdarui sudedame ant tortilijos, perlenkiame per pusę bei ant nedidelės ugnies kaitiname, kol sūris išsilydys. apverčiame. Skanaujame! Labai tinka koks nors aštrus padažiukas:)
7. Rekomendacija: Daugiau kesadilijų receptų rasite: Kesadilijos.