1. Iš pradžių kiaulienos nugarinę nuplaukite, nusausinkite, peiliu padarykite įpjovas bei sukaišiokite česnako skilteles. Tada pabarstykite su druska, pipirais, česnakiniais pipirais bei gerai įtrinkite. Užpilkite klevų sirupą, čili padažą, aptepkite mėsą bei palikite marinuotis mažiausiai 2 valandas.
2. Tuomet daržoves nuskuskite, supjaustykite nedideliais gabaliukais, pabarstykite pipirais, druska, užpilkite aliejumi bei gerai rankomis išmaišykite.
Reklama
3. Po to į gilesnį kepimo indą (arba, jeigu patinka, į kepimo rankovę, arba folijos lapą) dėkite mėsą (supilkite ir marinatą), aplink išdėliokite supjaustytas daržoves bei dėkite į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 60-90 minučių (priklausomaip mėsos gabalo dydžio). Skanaukite!
4. Rekomendacija: Daugiau kepsnių receptų rasite: Kepsniai.