Kokosinis trupiniuotis su uogomis ir vaisiais

2019-06-04 Autorius Odeta Kudopčenkienė - Samčio užrašai

Kokosinis trupiniuotis su uogomis ir vaisiais

Ingredientai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių dubenėlyje sumaišome uogas, susmulkintus bananus, persikus bei cukrų.
  2. 2. Tuomet kitame dubenyje sumaišome trupinius. Į dubenį suberiame kokoso drožles, miltus, cukrų bei supilame ištirpintą sviestą. Išmaišome. Turite gauti lipnius trupinius.
  3. 3. Tada į kepimo indą (26 centimetrų skersmens) suberiame uogų bei vaisių mišinį. Ant viršaus tolygiai užberiame trupinius.
  4. 4. Po to dedame į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę bei kepame maždaug 20-25 minutes arba, kol paviršius gražiai paruduos. Valgome šiltą. Skanaus!
  5. 5. Rekomendacija: Daugiau trupiniuočių receptų rasite: Trupiniuočiai.