Koldūnų padažas

2021-03-23 Autorius WorldRecipes.lt

Koldūnų padažas
Tai nuostabus koldūnų padažas su grietine ir majonezu. Man asmeniškai jis labiausiai tinka prie keptų koldūnų, bet žinoma galite rinktis ir virtus. Aš asmeniškai pati gana retai valgau virtus koldūnus. Įprastai renkuosi keptus arba užkeptus sūriu koldūnus. Pamėginkite, manau, kad patiks ir Jums. 

Ingredientai

    • švieži krapai: pundelio
    • svogūnų laiškai: pundelio
    • majonezas: 2 valgomųjų šaukštų
    • grietinė: 1 valgomojo šaukšto
    • sūris: gabaliuko

    Recepto paruošimas

  1. 1. Aš gaminu taip - iškeptus koldūnus sudedu į dubenį, būtinai uždengiu ir leidžiu atvėsti.
  2. 2. Tada užtarkuoju sūrį, sudedu svogūnų laiškus su krapais, grietine, majonezu ir viską sumaišau.
  3. Reklama
  4. 3. Pašildau orkaitėje arba mikrobangėje. Skanauju!
Romesco padažas
(1)
Tikras cezario salotų padažas - cezario salotos su vištiena / krevetėmis ar lašiša
(7)