Kopūstų salotos su kefyro užpilu

2018-03-16 Autorius Su karamele

Kopūstų salotos su kefyro užpilu

Ingredientai

    • kopūstai: 300 gramų (~0,5 galvos)
    • morkos: 1
    • krapai: 50 gramų
    • žalieji svogūnai: 100 gramų
    Padažui:
    • grietinė: 2 valgomųjų šaukštų
    • kefyro: 2 valgomųjų šaukštų
    • garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
    • druska
    • cukrus
    • pipirai

    Recepto paruošimas

  1. 1. Iš pradžių daržoves apdorokite bei dėkite į vieną dubenį: burokinės tarkos pagalba sutarkuokite kopūstą, pasmulkinkite svogūną, krapus, morką sutarkuokite smulkesne nei burokine tarka.
  2. 2. Padažas: Atskiram dubenėlyje sumaišykite grietinę, kefyrą, garstyčias, druską, cukrų bei pipirus, gerai išmaišykite. Viską pilkite į salotas bei dar kartelį išmaišykite.
  3. Reklama
  4. 3. Skanaujame su mėgiamu karštu patiekalu arba vienas.
Kopūstų salotos su kefyro užpilu
Salotos su tunu, ridikėliais ir avinžirniais
(1)
Salotos su artišokais ir mėlynojo pelėsio sūriu
(1)
Vasariškos salotos su kynva ir daržovėmis
(2)