Kopūstų sriuba su ryžiais ir rūkytais lašinukais

2024-04-23 Autorius WorldRecipes.lt

Kopūstų sriuba su ryžiais ir rūkytais lašinukais
Šiandien noriu Jums parodyti šviežių kopūstų sriubą, kurios receptą radau savo močiutės užrašuose. Labai gerai pamenu, kad kai buvau maža, močiutė man ją gamindavo. O ji tikrai paprasta - tiek ingredientai, tiek pats paruošimo būdas. Rūkyti lašinukai šioje sriuboje labai puikiai dera ir suteikia jai papildomo skonio. Jei ieškote paprasčiausios sriubos recepto, tai rekomenduoju Jums pasirinkti šį. Tad pasigaminkite!

Užsiregistravę ir prisijungę vartotojai mato mažiau reklamų

Ingredientai

    • vandens: 2 litrų
    • kopūstų: 0,5
    • ryžių: 1 stiklinės
    • svogūnų: 1
    • rūkytų lašinukų: 300 gramų
    • prieskoninių žolelių
    • druskos
    • bulvės: ~4 didesnės (galima ir nedėti)

    Recepto paruošimas

  1. 1. Pirmiausia užverdame pasūdytą vandenį, suberiame kubeliais supjaustytą svogūną, perplautus ryžius ir susmulkintą kopūstą bei verdame maždaug 10 minučių. Taip pat sudedame ir nedideliais kubeliais pjaustytas bulves - jei naudosime.
  2. 2. Po to sudedame supjaustytus lašinukus.
  3. Reklama
  4. 3. Bebaigiant virti sriubą pagardinkite prieskoniais.
  5. 4. Patiekite ir skanaukite!