Krabų lazdelės minkštoje tešloje – puikus pasirinkimas greitam užkandžiui ar vakarėliui. Traškūs krabų lazdelės blyneliai, pagaminti iš tirštos alaus (ar gazuoto vandens) tešlos su malta paprika ir šviežiais krapais, pasižymi subtiliai auksine spalva bei aromatingu skoniu. Tešlos lengvumas suteikia puikią tekstūrą, o šiek tiek apskrudusi išorė puikiai kontrastuoja su minkštu krabų lazdelės vidumi.
Patiekiant kartu su greitai paruošiamu padažu iš majonezo, saldžiarūgščio padažo, druskos ir pipirų, blyneliai tampa dar gardesni. Padažo saldžiarūgštis balansas puikiai dera su lengvu blynelių pikantiškumu, suteikdamas harmoningą skonio pojūtį. Tai užkandis, kuris greitai taps mėgstamiausiu prie stalo.
Redaktorės Vaidos komentaras - tešlą ruošiant su alumi nereikia pergyventi dėl alkoholio, kepimo metu jis išgaruoja ir lieka tik pikantiškas poskonis.